Oldal frissítése

CLEAN IT Magic Cleaning Gum

4,5 43 értékelés
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 890 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 770 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 db 2 670 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5-6 db 2 540 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 7-9 db 2 500 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 10 vagy több db 2 430 Ft/db

CLEAN IT Magic Cleaning Gum

Még mindig azon töröd a fejed, hogy hogyan lehetne gyorsan és hatékony kitakarítani a billentyűk közötti, legnehezebben elérhető helyeket, vagy bármi mást, ahol még a legfinomabb törlőrongy sem segít? Próbáld ki ezt a tisztítószert, amely speciális szerkezetének köszönhetően szó szerint eltávolít minden szennyeződést, még a nehezen elérhető helyekről is. A számítógépek és laptopok billentyűzetei mellett a telefongombok, és az egyéb, kisméretű elektronikai eszközök tisztítására is alkalmas. A csomag teljes tömege 140 gramm.

A CLEAN IT Magic tisztítózselé legfontosabb jellemzői

  • A nehezen elérhető elektronikai eszközök tisztításának intelligens módja
  • Egyszerű, és újra felhasználható
  • Könnyű és villámgyors
  • Nincs több szennyeződés a billentyűk között

A tisztítózselé nyakon ragadja a port, és más szennyeződéseket

A CLEANIT Magic tisztítózselét egyszerűen vedd ki a csomagolásból, és gyengéden helyezd és nyomd rá a billentyűzetre, vagy más, tisztítandó felületre. A zselé gyorsan kitölti a réseket, így kis idő elteltével le is húzható. Könnyed súlyánál fogva nem szakad el, és nem ragad a felülethez. Eltávolítása során minden szennyeződést magával visz. A tisztítózselé egyik nagyszerű előnye, hogy újra felhasználható.

Kód:  JD793a
Termékszám:  CL-200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10