Oldal frissítése

CLEAN IT LAS VEGAS

4,7 132 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLEAN IT LAS VEGAS

Čistící utěrka CLEAN IT LAS VEGAS
 

Elegáns tisztítás

A LAS VEGAS mikroszálas kendő "radioaktív" mintával stílusos kiegészítő digitális technológia tisztítására. Könnyedén eltávolítja a maszatokat, ujjlenyomatokat, foltokat és a zsírt. Vele nem lesz szükséged semmien más kémiai anyagra takarításhoz. 

Smartphone, tablet a jiná zařízení
 

Tudjuk, hogy megy ez

Megvesszük az okostelefont vagy a legújabb tabletet és máris kihívás elé kerülünk. Minden egyes apró érintés nyomot hagy magaután - ujjlenyomat, zsír, por, de még a baktéria is vidáman gyülekezik a képernyőn. Pillanatokon belül legújabb szerzeményünk már nem is annyira nagyszerű. Mindez elkerülhető a LAS VEGAS kendővel - egyetlen törlés és helyreállt a rend az univerzumban. 

Mikrovlákno vs. bavlněné vlákno
 

Haladó technológia

A mikroszálas egy szintetikus textil szál, amelynek finomsága kevesebb, mint 1 dtex. Hála a hihetetlen finomságú szerkezetnek, sokkal több szennyeződést tud eltávolítani, mint pamutból készült társai.  Mivel mesterségesen lett előállítva, nem vonzza az atkákat valamint az egyéb parazitákat. Ennek köszönhetően védve van a szagok, az elszíneződés és a sérülés ellen.

Perte na 30 °C
 

Újra felhasználható

Amennyiben szükséges, mossa át a ruhát 30 ° C hőmérsékleten (lágyítás és szárítás nélkül). Az alapanyag poliészter és poliamid 80/20%). A méret 18 × 18 cm.

tulajdonságok

  • Tisztítás vegyi anyagok nélkül
  • Könnyen kezelhető
  • Aktív szövetvédelem
  • Környezetbarát
  • Mosógépben mosható 30 ° C-on (Lágyító és szárítás mellőzendő)
  • Méretek: 18 x 18 cm
 
Kód:  JD790u5
Termékszám:  CL-41

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05