Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Choetech

Choetech

Choetech: Csúcskategóriás töltő tartozékok

2012-es indulása óta a Choetech kivívta az iparág gyártóinak elismerését, és mára a világ egyik vezető beszállítója a csúcskategóriás mobil kiegészítőknek, különösen a vezeték nélküli töltés területén. Kínálatukban vezeték nélküli töltőállomások, töltőadapterek, kábelek, valamint autós telefontartók, portreplikátorok, telefontokok és még sok más termék szerepel. Mindent a minőség, a biztonság, az egyszerűség és a stílusos dizájn szem előtt tartásával készítenek. Megszilárdult hírnevével és az ügyfelek iránti hosszú távú elkötelezettségével a Choetech továbbra is gyors ütemben növekszik, folyamatosan új innovációkat hozva a piacra. Tekintsd meg mobil kiegészítőink széles választékát.

Choetech töltőállomások

A Choetech töltőállomások és power bankok széles választékban kaphatók

A töltőállomások és power bankok egyre népszerűbbek, mivel gyakorlatilag bárhol feltölthetik a készülékedet. A Choetech jól ismert a piacon a széles választékban kapható, kiváló minőségű töltőállomások és power bankok gyártásáról. Ezért ár, méret, kapacitás és egyéb paraméterek alapján lehet választani. Nagyon valószínű, hogy a Choetech kínálatában minden igényednek megfelelő töltőeszközt megtalálsz.

Ha nem hagyományos töltési módszert szeretnél, akkor válaszd a Choetech napelemeket.

A Choetech lépést tart a korral, és gyakran kínál nem szokványos, innovatív eszközöket, amit többek között a napelemek kínálata is bizonyít. A mobiltelefont egyszerűen csak csatlakoztatjuk a tokba, amelyet a hátizsákunkra csíptetünk. Kirándulás, kempingezés vagy bármilyen hosszabb szabadban tartózkodás során mobiltelefonodat a napfény tölti fel. A Choetech napelemek az időjárás viszontagságaira is felkészültek, így nem kell aggódnod az eső vagy a hó miatt. A hatásfok körülbelül 25%, ami a szabvány felett van.

Choetech napelemek
Choetech Magsafe

A Choetech vezeték nélküli töltőket, kábeleket és egyéb kiegészítőket is kínál

Ha adat- vagy energiaátvitelről van szó, valószínűleg nincs olyan, amit ne találnál a Choetech kínálatában. A vezeték nélküli töltés rajongója vagy? Szeretnéd a telefonodat az autóban, töltőállvánnyal vagy gyorstöltővel tölteni? A Choetech segítségével bárhol és bárhogyan töltheted készülékedet. Természetesen kábelek és reduktorok is járnak hozzá. A tartozékok között mindent megtalálsz, amire számítógépedhez és laptopodhoz szükséged van, tokokat mobiltelefonokhoz és tabletekhez, és nem utolsósorban Apple tartozékokat, köztük a népszerű MagSafe-et is.

Paraméterek módosítása
253 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10