Oldal frissítése

CHiQ

CHiQ

CHiQ: Az intelligens jövő eszközei

A CHiQ a prémium kategóriás, intelligens szórakoztató elektronikai eszközök új generációját jelenti: márkánk termékpalettája felöleli a televíziókat, monitorokat, hűtőszekrényeket, fagyasztókat, légkondicionálókat, mosógépeket, robotporszívókat, alkáli elemeket és még megannyi mást. Az 1958-ig visszanyúló hagyományokkal, 22 milliárd dolláros éves árbevétellel és világszerte 90 000 alkalmazottal, a csehországi Nymburkban található televízió- és monitorgyártó üzemmel a CHiQ a 7. legnagyobb elektronikai vállalat Kínában. Elnyert díjaink, mint a Red Dot Award, az IFA Innovation Award, a Plus X és még sok más, évről-évre jelentik munkánk és szakértelmünk elismerését. Sportszeretetünket és hosszútávú európai jelenlétünket reprezentálja, hogy a CHiQ brand a második legnagyobb német futballklub, a BVB büszke és kiemelt partnere.

CHiQ brand

A CHiQ több területen is a legnagyobb gyártó

A CHiQ a jövő gépeit gyártja - vásárlóink álom életmódjának eszközeit hozzuk valódi, kézzel fogható formába. Vállalatunk amellett, hogy szórakoztató elektronikai cikkeket állít elő, a világ egyik legnagyobb hűtőszekrény és kompresszor gyártója, a legnagyobb kínai vezeték nélküli modulgyártó, illetve a tárhelymegoldások, valamint a repülőgépipar számára szükséges energiaforrások egyik legnagyobb beszállítója is Kínában. 

CHiQ elegáns kombinált hűtőszekrény

A CHiQ kombinált hűtőszekrények stílusos formatervezésükkel és nagy hasznos térfogatukkal fognak elvarázsolni. A 3D levegőkimeneteknek köszönhetően a hűtő fagymentes marad. A precíz hőmérséklet-ellenőrzés a készülék minden részében optimális mennyiségű hideg levegőt tart, az érintőképernyő pedig még könnyebbé teszi a működést.

CHiQ kombinált hűtőszekrény
CHiQ amerikai hűtőszekrény

A CHiQ amerikai, side by side hűtőszekrények hatalmas kapacitással vesznek le a lábadról

A CHiQ amerikai hűtőszekrények hatalmas, akár 559 l-es belső kapacitással, integrált vízadagolóval és variálható tárolóhelyekkel fognak lenyűgözni. A 3D levegőkimeneteknek köszönhetően a CHiQ hűtők falain nem képződik jég, ezáltal az ételek tovább frissek maradnak. Emellett változtatható kettős frekvenciával ellátott, precíz vezérlésre, alacsony zajszintre és 12-éves kompresszor garanciára számíthatsz.

CHiQ tévék tökéletes képpel hangzással

A CHiQ TV-l a legmodernebb technológiával büszkélkedhetnek, amelyek minden elvárásodat meghaladják. A legújabb modelljeink Android rendszerrel vannak ellátva: hozd ki belőlük a legtöbbet és válassz a Google Play áruházban elérhető alkalmazások és játékok széles választékából! A TV-d egyszerűen csatlakoztathatod okostelefonokhoz és egyéb eszközökhöz. Használd minden eddiginél egyszerűbben készüléked a magyar nyelvű menü és a hangalapú vezérlés segítségével.

CHiQ televízió

Paraméterek módosítása
24 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20