Oldal frissítése

CATLER ES 8011 SE

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CATLER ES 8011 SE

A dizájnos karos presszókávékészítő kiváló minőségű anyagokból és a rozsdamentes acélból készült, sok praktikus funkcióval. Extrakció előtt a kávé alacsony nyomású elő-főzet készít 2-4 bar nyomáson, így eléggé megduzzad, hogy aromáját és zamatát megtartsa. Elektronikus PID hőmérséklet-szabályozó rendszer és thermocoil egy adott hőmérsékleten tartja a vízet a kávé darálása alatt, ami különösen fontos azért, hogy finom eszpresszó kávét készíthess a készülékkel. Ha szereted a dús habot, akkor értékelni fogod az egyedülálló kettős alsó szűrőt. Előnye, hogy a készülék két csésze kávét egyszerre készíthet el és használható a forgatható nemesacél gőzfúvóka a teljhabosításhoz. Készíts egy ízletes kávét ezzel a kiváló Catler készülekkel.

A fő előnyei

  • Minőségi anyagból készült
  • Elő-főzet funkcióval
  • Elektronikus hőmérséklet-szabályozás
  • Nagy tér hosszú kávé előállítására
  • Automatikus vízbeengedés

Egyszerű elkészítés és üzemeltetés

Ezzel a eszpresszófőzővel egy külön fúvókán keresztül is elkészíthető egyidejűleg a forró teavíz, forró csokoládé vagy a hosszú fekete kávé. A gőz fúvóka könnyen és gyorsan tejhabréteget képez a cappuccinon vagy latten. A kivehető víztartály 1,8 literes térfogattal rendelkezik és egy integrált szűrőrendszer a része, amely a vízminőség javítására lett kifejlesztve. Ha szereted a magas bögréket, akkor értékelni fogod a kávéfőzőben rendelkezésre álló extra nagy teret hosszú kávé előállítására. A kávé a csésze nem csak a hidegen használható, hanem elhelyezhető a készüléken levő csészemelegítő lemezre is.

A készülék egy másik előnye az elektronikus szelep hogy eltávolítható legyen a felesleges víz a kávé filterből az extrakció befejezése után. A készülék tisztítását a Clean Me funkció segíti, amely figyelmeztető fényjelzésekkel jelzi, ha meg kell kezdeni a tisztítást. Ha kikapcsolja a kávéfőzőt manuálisan az automatikusan átkapcsol energiatakarékos üzemmódba, egy óra múlva automatikusan kikapcsol, vagy ha több mint három óra inaktivitás észlel. Természetesen  az automatikus víz kibocsátása biztosítja, hogy a víz a kávé őrlése után mindig a beállított hőmérsékleteten marad és nem szükséges újra felfűteni azt. Maradék víz tejhabosítás után, vagy a víz adagolása után automatikusan bekerül a csepptálca. Ezért a kávé sose ég le a szűrőben!

Tartozékok

  • Egyszerű belsővel ellátott szűrő 1-2 csésze kávé lefőzéséhez
  • Duplafenekű szűrő 1-2 csésze kávé lefőzéséhez
  • Rozsdamentes acél kancsó tejhabosításra
  • Tamper
  • Razor
  • Tisztító eszköz/kefe

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 750 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1,8 l

Funkciók

Általános funkciók Két csésze készítése egyszerre, Automatikus kikapcsolás
Karbantartási és tisztítási funkciók Energiatakarékos mód

Felszerelés

Italkészítés Csészemelegítés
Tejadagolás módja Gőzfúvóka
Karbantartás és tisztítás Öntisztító rendszer

Méret & súly

Mélység 32,5 cm
Szélesség 27 cm
Magasság 31 cm
Tömeg 7,2 kg
Kód:  EAN3452n
Termékszám:  41004741
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15