Oldal frissítése

CASSIDA

Cassida bukósisak

Cassida: Cseh hagyományokkal rendelkező bukósisakok

A motorkerékpáros sisakokat gyártó cseh Cassida márka az időtlen dizájnt maximális biztonsággal ötvözi. A motorkerékpárok világa és a biztonsági szabványok iránti szenvedélyük olyan sisakokat hoz létre, amelyek nemcsak esztétikailag passzolnak, hanem minden motorozás során optimális védelmet is nyújtanak. A fejlesztés és a gyártás során aprólékos megközelítést alkalmaznak, hogy minden Cassida sisak tanúsítvánnyal rendelkezzen, és megfeleljen a legújabb biztonsági szabványoknak.

Cassida sisak

A Cassida sisakok biztonsága a gyártó számára elsődleges fontosságú

A Cassida kiemelten fontosnak tartja a felhasználók biztonságát. Minden egyes sisakjukat gondosan tervezik és tesztelik, hogy megfeleljen a legújabb szabványoknak, és maximális védelmet nyújtson motorozás közben. Az ECE 22.05 minősítés 2022-ig volt a szabvány, 2023-ban pedig áttérnek a szigorúbb ECE 22.06 szabványra, amely még magasabb követelményeket támaszt a sisakok tesztelésével és biztonságával szemben. A Cassida elkötelezettsége a sisakok biztonsága iránt nemcsak a szabványokban tükröződik, hanem az olyan újításokban is, mint a Cassida SOS rendszer, amely egy extra biztonsági funkciót jelent súlyos baleset esetén.

A Cassida márka erős kapcsolatot ápol a motoros közösséggel

A Cassida büszke a motoros rendezvények világában való aktív részvételére, a motorosokkal való együttműködésre és a motorsportban való rendszeres részvételére. Sisakjaik nemcsak a védelemről, hanem a motoros közösségről is szólnak. A több tízezer motoros között, akik magabiztosan viselik a Cassida bukósisakokat, a motorsport világából néhány ismerős arc is megtalálható. A márka nemcsak a sportolók körében vált népszerűvé, hanem nagykövetekkel is együttműködik a fiatal tehetségek támogatására. A partnerek támogatásával a Cassida aktívan bemutatkozik a nagyközönségnek, akik teljes bizalmat élveznek.

Cassida sisakok
Cassida bukósisakok

A Cassida és a tervei a jövőre nézve

A Cassida célja, hogy folyamatosan fejlessze termékeit és újítson a motorkerékpáros sisakok területén. A jövőbeli tervek között szerepel a további kutatás és fejlesztés, hogy még nagyobb biztonságot és kényelmet nyújtó sisakokat hozzanak létre. Tervezik a kínálat bővítését új termékekkel, többek között kétrészes sisakdobozokkal, új modern, retro és Jawa dizájnnal. A Cassida a kiegészítők iránti keresletre reagálva új motorosszemüveg-kollekciót és sisakkarbantartó termékeket is tervez.

Paraméterek módosítása
88 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05