Oldal frissítése

CARNEO Essential

4,2 8 értékelés

CARNEO Essential

Kompakt fitnesz karkötő az aktív élethez

A modern fekete színű CARNEO Fit Essential fitnesz karkötő számos intelligens fitnesz funkciót kínál a napi aktivitás mérésére, beleértve a pulzusmérést, az irányadó vérnyomásmérést, a lépésszámlálót, a távolságmérést, az elégetett kalóriák mérését stb. A mért értékek jól láthatóan jelennek meg a 0,96 hüvelykes, 80 × 160 px felbontású érintőképernyős OLED kijelzőn, amely a kéz elfordításával egyszerűen aktiválható. Egyetlen töltéssel a CARNEO Fit Essential karkötő akár 6 napos akkumulátor-üzemidőt is biztosít.

A CARNEO Fit Essential (fekete) fitnesz okoskarkötő legfőbb jellemzői

  • Kényelmes fekete szilikon pánt
  • Alkalmas sportoláshoz és hivatalos viselethez egyaránt
  • Bluetooth 4.0 vezeték nélküli interfész
  • Pulzusmérés
  • A vérnyomás irányadó mérése
  • A fitnesz karkötő vízálló és porálló
  • Felhasználóbarát 0,96 hüvelykes érintőképernyős OLED-kijelző 80 × 160 px felbontással
  • Az okoskarkötő egyetlen töltéssel akár 6 nap üzemidőt is nyújt
  • Carneo Fit mobilalkalmazás

Saját személyi fitnesz asszisztensed csuklódon

Az IP67 minősítésű tartós kialakításnak köszönhetően az intelligens karkötő könnyen ellenáll a fröccsenő víznek és a pornak. A CARNEO Fit Essential egy új, pontos érzékelővel rendelkezik a vérnyomás irányadó méréséhez. Sőt, pulzusmérő is rendelkezésedre áll, így hatékonyan optimalizálhatod az edzést és a pihenést. A mérések előzményeit a Carneo Fit mobilalkalmazásban tekintheted meg.

Az intelligens CARNEO Fit Essential karkötő figyeli a napi aktivitást

A CARNEO Fit Essential intelligens fitnesz karkötővel tökéletes áttekintést kaphatsz napi aktivitásodról. Figyelemmel kísérheted a lépések teljes számát, a megtett távolságot vagy az elégetett kalóriákat közvetlenül csuklódon. Ezután a mobilalkalmazás értékelni fogja hogyan teljesítettél, és minden adatot egyértelmű grafikonná és statisztikává alakít.

A CARNEO Fit Essential intelligens funkciókat kínál a mindennapi élethez

A fizikai aktivitás figyelése mellett a CARNEO Fit Essential okoskarkötő intelligens funkciókat is kínál a mindennapi élet megkönnyítése érdekében. Az aktuális időt és dátumot közvetlenül a számlapon jeleníti meg. Miután párosítottad a telefont, értesítéseket kapsz a fogadott SMS-ekről vagy a bejövő hívásokról. A fitnesz karkötő a Facebook, a Messenger, illetve a WhatsApp vagy a Viber alkalmazásokon történő aktivitásról is jelez neked. A CARNEO Fit Essential az Android és az iOS operációs rendszerekkel kompatibilis.

Carneo Fit mobilalkalmazás

A Bluetooth interfészen keresztül párosíthatod a CARNEO Fit Essential intelligens karkötőt mobiltelefonnal, és részletesen elemezheted edzésed vagy napi aktivitásod menetét az előzmények megjelenítésének lehetőségével. Különböző fizikai adatok is rendelkezésre állnak, mint például a stressz szint, a kardioindex, a BMI, az alvás minősége stb. Ezenkívül az alkalmazás naponta motivál a jobb teljesítményre, az egészségesebb és jobb életre.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 0,96 "
Kijelző típusa OLED
Üveg Műanyag

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 17 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Vezérlés módja Gombvezérlés
Tömeg 20 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Séta
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás
Egészségügyi funkció Vérnyomás mérés
Smart funkciók Mobil keresése, Ébresztőóra, Dátum

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 144 óra (6 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 96 óra (4 nap)
Kód:  CAR010a1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05