Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Canyon

CANYON banner

CANYON - eredeti és divatos kiegészítők

A CANYON egy modern életmódot képviselő márka, amely mobil kiegészítőket és számítógépes perifériákat kínál. Legyen szó funkcionális irodai billentyűzetekről és egerekről, elegáns hangszórókról vagy gamereknek szánt kiegészítőkről, minden termék a kiváló kivitelezésre, a felhasználói kényelemre és a legújabb trendeknek megfelelő kivételes formatervezésre összpontosítva készül. Lépést szeretnél tartani a mai generációval, vagy kifejezésre szeretnéd juttatni az ízlésedet? Akkor a CANYON termékek megfelelőek számodra.

CANYON kiegészítők

CANYON kiegészítők

Fejezd ki a személyiségedet a legteljesebb mértékben. Felejtsd el a hétköznapiságot, és szerezz stílusos CANYON kiegészítőket az irodába. Nemcsak szemet gyönyörködtető dizájnt kapsz, hanem nagyszerű teljesítményt és egy sor praktikus megoldást is. Minden CANYON számítógépes egér precíziós érzékelőkkel, okosan elhelyezett tartós gombokkal és egyes modellek Bluetooth vezeték nélküli technológiával is rendelkeznek. A billentyűzetek kényelmes billentyűkkel és széles körű kompatibilitással büszkélkedhetnek. A CANYON billentyűzetek között beépített érintőpaddal rendelkezőket is találhatsz.

CANYON hangszórók

A CANYON hangszórók nagy teljesítményt, kompakt méretet, hosszú üzemidejű akkumulátorokat és vezeték nélküli átvitelt kínálnak. Tökéletes választás zenehallgatáshoz, bárhol is legyél. A hangszórók 3,5 mm-es jack- vagy USB-csatlakozóval is rendelkeznek. Könnyen csatlakoztathatsz okostelefont, laptopot vagy akár pendrive-ot is. És ha ez még nem lenne elég, a beépített tunernek köszönhetően a CANYON hangszórók a rádiót is képesek kezelni, így vég nélkül hallgathatsz zenét.

CANYON hangszórók
CANYON Gamer kiegészítők

CANYON gamer kiegészítők

A márka nem feledkezik meg az alkalmi és lelkes játékosokról sem. A CANYON gamer egerek nagy pontosságú optikai érzékelőkkel, makrókkal konfigurálható gombokkal vagy a beállítások mentésére szolgáló memóriával örvendeztetnek meg. Ha pénzt szeretnél megtakarítani, válassz kedvező árú gamer egér és billentyűzet készletet. A CANYON kínálatát gazdagítják a gamepadok, headsetek és az ergonomikus gamer székek lenyűgöző dizájnnal, állítható karfával vagy deréktámasszal a maximális kényelem érdekében.

Paraméterek módosítása
88 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10