Oldal frissítése

Canpol babies

canpol babies

canpol babies: Az anyaság sikeres kezdete

A canpol babies több mint 30 éve elkötelezett amellett, hogy az anyukák a lehető leggyönyörűbben élhessék meg az anyaságot. Ismervén a kihívásokat, amelyekkel az anyukáknak és a gyermekeknek szembe kell nézniük életük első éveiben, termékeiket kiváló minőség jellemzi, tanúsított anyagokból készülnek és biztonsági szabványokkal rendelkeznek. Ráadásul vonzó külsővel hódítanak, amely minden modern édesanyát levesz a lábáról. A canpol babies széles választékában minden megtalálható a kismama kellékektől kezdve a szülés utáni termékekig, úgy mint cumik, cumisüvegek, mellszívók, higiéniai eszközök és plüssjátékok.<

canpol babies mellszívó

Gondoskodj magadról és kisbabádról canpol babies termékekkel

Élvezd az anyaságot már gyermeked születésének első pillanatától kezdve a canpol babies termékeivel. A márka higiéniai követelményeinek köszönhetően a termékek a szülészeti osztályon is használhatók, szoptatási problémák esetén pedig jó szolgálatot tesz a minőségi mellszívó. A babák számára megbízható kényelemről a canpol babies cumik gondoskodnak, amelyek jól szellőznek és csodás színekben, formákban és méretekben pompáznak. Útközben jól jön majd a praktikus, multifunkciós pelenkázó hátizsák.

Tedd könnyebbé az első etetést a canpol babies termékekkel

A canpol babies minőségi edényei hozzájárulnak kisbabád első etetéséhez. A cumisüvegek különböző típusú szívókával és antikólikás rendszerrel rendelkeznek, amely segít megelőzni a gyermekek kellemetlen hasi panaszait. Mi lesz, ha eljön az első kanál ideje? Lepd meg kisbabádat szép, de mindenekelőtt biztonságos canpol babies edényekkel és kellékekkel. Az anyukák bizonyára értékelni fogják a kényelmes cumisüveg melegítőt, amely időt spórol meg a számukra.

canpol babies cumisüveg
ccanpol babies - fürdetés

A canpol babies-nek köszönhetően a babák fürdetése egyszerű és szórakoztató

Nem kell aggódnod az esti fürdetés miatt - az aranyos játékok vagy multifunkciós vödrök felkeltik a gyerekek kíváncsiságát és könnyen megmosolyogtatják őket. A fürdetés után használd a minőségi pamut fürdőlepedőt és a lágy kefét az első hajszálak megfésüléséhez. A pelenkázó alátét jól fog jönni az utazások során. Természetesen biztonságos, tanúsított és puha tapintású anyagokból.

A canpol babies segít a babák érzékeinek fejlesztésében

Ha már gyerekkortól szeretnéd fejleszteni gyermeked minden érzékét, ne hagyd ki a canpol babies fantasztikus játékait! A körforgó kellemes dallamot játszik, az érzékfejlesztő kockák fejlesztik a finommotoros képességeket, a multifunkciós szőnyeg pedig nagyszerű szórakozást nyújt. A canpol babies a legkisebbek számára praktikus csörgőket és rágókákat, valamint ölelnivaló plüssjátékokat is kínál.

canpol babies játszószőnyeg


Paraméterek módosítása
192 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15