Oldal frissítése

Canon PIXMA TS8051 fehér

4,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon PIXMA TS8051 fehér

Fototiskárna Canon PIXMA TS8051
 

Kis méret, nagy teljesítmény

A Canon PIXMA TS8051 multifunkciós tintasugaras fotónyomtató elegáns kivitelezése, kompakt mérete, kiváló nyomtatási minősége és felhasználóbarát kezelőfelülete mindenkit meghódít és elkápráztat. A mobilnyomtatás támogatásával és a vezeték nélküli WiFi hálózat csatlakoztathatóságával most még egyszerűbb a nyomtatás.


Gyors, egyszerű üzemeltetés

Minden funkció csak egy érintésre van az automatikusan dönthető, 4.3" érintőképernyőnek köszönhetően. A legtöbb funkció elérhető a kezdőképernyőről, így az indítás még kevesebb időt vesz igénybe.


Minden emlék lenyűgöző minőségben

A javított nyomtatófej-technológiának köszönhetően élvezheti a kiváló minőségű nyomtatást. A 6 különálló patron, a szürkét is beleértve, tökéletes árnyékolást és kisebb szemcsésedést biztosít a kinyomtatott képeken. Az eredmény a minden eddiginél jobb minőségű színes kép és éles szöveg.


Szkennelés és másolás

A dokumentumok egyszerű másolása és szkennelése érdekében, a nyomtató fel van szerelve egy 2400 x 480 dpi szkennerrel. A fekete-fehér nyomtatási sebesség 15 fps, míg a színes 10 fps. Egy 10 x 15 cm-es, szegély nélküli kép nyomtatása mindössze 20 másodpercet vesz igénybe. Automatikus kétoldali nyomtatással is rendelkezik.


Maradjon kapcsolatban

A képek és dokumentumok egyszerű megosztása érdekében, a nyomtató csatlakoztatható egy vezeték nélküli WiFi hálózathoz. A mobilnyomtatást támogatja az Android, az iOS és a Windows 10 Mobile operációs rendszer is. A beépített olvasó segítségével közvetlenül SD-kártyáról nyomtathat.


Intelligens készülékek támogatása

A Canon PRINT alkalmazással egy érintésre vannak az okoseszközén található tartalmak. Nyomtasson olyan népszerű közösségi oldalakról, mint a Facebook és az Instagram vagy szkenneljen képeket és dokumentumokat a kiválasztott felhőalapú fiókba.

Paraméterek

Típus

Funkció

Jellemzők AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Keret nélküli nyomtatás, Memóriakártya olvasó, Másolás és szkennelés, CD/DVD Nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkennelési sebesség 19 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 15 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 10 oldal/perc
Bemeneti tálcák 100 lap

Méret

Magasság 139 mm
Mélység 324 mm
Szélesség 372 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel, Software, Kezdő tintapatronok
Kód:  PC299s3a
Termékszám:  1369C026
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15