Oldal frissítése

Canon i-SENSYS MF244dw

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon i-SENSYS MF244dw

Vezeték nélküli nyomtatás kis irodákban

A Canon i-SENSYS MF244dw legfőbb előnyei közé tartoznak a gyors nyomtatás, vezeték nélküli Wi-Fi csatlakozás,amásolás és a szkennelés. A nyomtató nem csak kisebb üzletekben, hanem otthoni irodában is használható. Az intuitív vezérlés lehetővé teszi az LCD kijelzőn egy billentő kezelőpanel használatát.


Időt is megspórolhat

A gyors első nyomat lehetővé teszi, hogy a nyomtató azonnal felébredjen alvó módból, így azonnal megkezdheti a nyomtatást, percenként akár 27 oldalas sebességgel. A beépített, 600 x 600 px-es szkennerrel elmentheti a szkennelt dokumentumait egy csatlakoztatott USB-meghajtóba, vagy az MFScan Utility-n keresztül akár a felhőbe is.


Nagy termelékenység

A nyomtató egy 250 lapos kazettával, és a speciális méretű nyomtatáshoz egy kézi adagolóval van felszerelve. A papírkiadás legfeljebb 100 lapos. A gyorsabb munkát elősegíti egy automatikus adagoló és duplex egység, ami a kétoldalas nyomtatásért felel. A nyomtatási feladatok gyors feldolgozását az 512 megabájtos memória teszi lehetővé


Mobil eszközökről való nyomtatás

A vezeték nélküli WiFi kapcsolat segítségével könnyen nyomtathat dokumentumokat olyan mobilkészülékről, amely támogatja a Mopria, Apple AirPrint és Canon PRINT Business alkalmazásokat. A távoli hozzáféréslehetővé teszi, hogy telefon, tablet vagy PC-n keresztül megfigyelje a folyamatban lévő nyomtatási feladatokat, módosítsa a nyomtató beállításait, és ellenőrizze a festék mennyiségét.

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Automatikus lapadagoló
Szkennelési sebesség 20 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 27 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Kimeneti tálcák 100 lap

Méret

Magasság 360 mm
Mélység 371 mm
Szélesség 390 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, Tápkábel, Kezdő toner
Kód:  PC321b7n
Termékszám:  1418C017
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20