Oldal frissítése

CANDY RPE H8A2TRE-S

5 1 értékelés
161 490 Ft

CANDY RPE H8A2TRE-S

A mosás lakásban történő szárítása magas páratartalmat okoz, aminek következtében a penész, mint kellemetlen háztartási betolakodó megjelent a Te otthonodban is? Ekkor a szabadonálló CANDY szárítógép beszerzése a legjobb megoldás. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. Jelenleg a kondenzációs szárítógép a legnépszerűbb típus. Ennek oka, hogy nem kell szerkezeti átalakításokat vagy összetett szerelési munkálatokat végezni. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. A hatékony CANDY RPE H8A2TRE-S szárítógép a legkiemelkedőbbet nyújtja, ami jót tesz Neked és a ruháidnak. Olyan hasznos funkciók jellemzik, mint a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, mobil vezérlés és gyerekzár. Az okosszárítógép képes csatlakozni egy intelligens mobileszközhöz, így távolról is bekapcsolhatod vagy változtathatsz programot. A kompakt CANDY szárítógép mérete 85 × 60 × 58,5 cm (ma×szé×mé). Tömege 41,2 kg.

Szárítógép CANDY RPE H8A2TRE-S ...
Szárítógép CANDY RPE H8A2TRE-S ...

A kiváló CANDY RPE H8A2TRE-S szárítógép kiemelkedő tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép lehetővé teszi a ruhák gyors és hatékony szárítását
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartályt tartalmaz
  • Hozzávetőlegesen 8 kg ruhát képes szárítani
  • A készülék zajszintje 67 dB
  • Csatlakozás Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül Google, Amazon Alexa és hOn alkalmazásával
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy bizonyos órákban az olcsóbb, alacsony tarifát használhasd a szárításhoz
  • A beépített kijelző tájékoztat a szárítás aktuális állapotáról

A korszerű CANDY RPE H8A2TRE-S szárítógép funkciói növelik a hatékonyságot

A sokoldalú CANDY szárítógéppel rengeteg időt takaríthatsz meg, mert nem kell teregetned és várnod, hogy megszáradjon a ruha. A kijelzőn megjelenő lakat jelzi az aktív gyermekzárat a kisgyermekek maximális biztonsága érdekében, ugyanis nem fogják tudni működtetni a készüléket. Az előlapon található beépített kijelző tájékoztat az aktuális programról vagy beállításokról.

Szárítógép CANDY RPE H8A2TRE-S ...
Szárítógép CANDY RPE H8A2TRE-S ...

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló CANDY RPE H8A2TRE-S szárítógép

A zöld energia prioritást élvez - szárítóink minimális villamos energiát használnak. A késleltetett indítás funkció jó szolgálatot tesz, mert teljes mértékben kihasználhatod az alacsonyabb, éjszakai tarifát. Ha a szárítógép használata során figyelembe veszed az alacsonyabb villamosenergia-tarifát, csökkentheted az energiaköltségeidet. A költséghatékony működésű CANDY RPE H8A2TRE-S szárítógép rendelkezik hőszivattyúval, amely lehetővé teszi a szárítás során nyert hőenergia felhasználását, minimalizálva a hő kiszivárgását a készülékből, így növelve az energiahatékonyságot.

A kifogástalan CANDY szárítógép energetikai adatai

A szárítógép ideális az elfoglalt emberek számára, akiknek gyorsan kell szárítaniuk a ruhákat, ezen kívül gyermekes családok számára is nagyszerű választás. Az energiatakarékos CANDY RPE H8A2TRE-S szárítógép A++ energiaosztályú. Éves energiafelhasználása nagyságrendileg 1,93 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 8 kg ruha szárítására alkalmas. A készülék zajszintje 67 dB.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép CANDY RPE H8A2TRE-S Energia címke

Méretei:

85 × 60 × 58,5 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

41,2 kg

Kivitel:

Antracit és Fehér

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 8 kg
Zajszint 67 dB
Energiafelhasználás 1,93 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 236 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 58,5 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 41,2 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Mobil vezérlés, Gyerekzár
Lefolyó csatlakozó készlet Nem

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi, Bluetooth
Kompatibilitás Google, Amazon Alexa, hOn
Intelligens funkciók Távirányítás, Mobilalkalmazás

Szárítógép színe

Szín Antracit, Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia
Kód:  CANSU064
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  31102641
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20