Oldal frissítése

CANDY RO4H7A2TCEX-S

4,7 10 értékelés
222 590 Ft

CANDY RO4H7A2TCEX-S

Előfordul az otthonodban penészprobléma a magas páratartalom miatt a szennyes szárítása során? Ekkor a szabadonálló CANDY szárítógép beszerzése az optimális döntés. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legnépszerűbb a felhasználók körében. Használatához nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy összetett telepítésekre. A szárítógép gyűjtőtartállyal van felszerelve, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosott ruhából lecsapódó nedvességet. A gazdaságos CANDY RO4H7A2TCEX-S szárítógép a legjobbat kínálja a ruháidnak és Neked. Hasznos funkciói közé tartozik a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú és kijelző. Az okosszárítógép csatlakoztatható intelligens mobileszközökhöz, így távolról is bekapcsolhatod vagy változtathatsz programot. A kompakt CANDY szárítógép mérete 85 × 59,6 × 46,5 cm (ma×szé×mé). Kisebb mélységének köszönhetően a keskeny szárítógépek közé sorolható, amely nagy helyet takarít meg számodra. Tömege 37,5 kg.

Szárítógép CANDY RO4H7A2TCEX-S Oldalnézet
Szárítógép CANDY RO4H7A2TCEX-S Jellemzők/technológia

A minőségi CANDY RO4H7A2TCEX-S szárítógép kiemelkedő tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép minimalizálja az időráfordításodat és erőfeszítéseidet
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárító fontos része a kondenzációs tartály
  • Megközelítőleg 7 kg ruhát képes szárítani
  • Zajszintje 67 dB
  • Wi-Fi és Bluetooth szükséges a csatlakoztatáshoz
  • Késleltetett indítási funkció
  • A kijelző tájékoztat Téged az aktuális folyamatról vagy beállításról

A korszerű CANDY RO4H7A2TCEX-S szárítógépben rejlő lehetőségek és funkciók csak arra várnak, hogy felfedezd őket

A nagy kapacitású CANDY szárítógép használatával örülhetsz a puha és száraz ruháknak, amelyek gyorsabban száradnak, mint a szabadban teregetéskor. Az előlapon lévő áttekinthető kijelző tájékoztatást nyújt az aktuális tevékenységről vagy beállításokról.

Szárítógép CANDY RO4H7A2TCEX-S Oldalnézet

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló CANDY RO4H7A2TCEX-S szárítógép

A zöld energia prioritást élvez - szárítóink minimális villamos energiát használnak. A késleltetett indítás funkcióval a mosott ruhát egy későbbi időpontra időzítheted szárításra, ami így költséghatékonyabb az éjszakai áram fogyasztásával. Ha úgy állítod be a szárítógépet, hogy akkor működjön, amikor az áramárak olcsóbbak, csökkentheted az energiaköltségeket. Az ökonómiai szempontból előnyös CANDY RO4H7A2TCEX-S szárítógép olyan hőszivattyúval felszerelt, amely a szárítás során keletkező hőt a felhasznált levegő hőmérsékletének emelésére tudja használni, ami csökkenti a hőveszteséget és jelentős energiát takarít meg.

A kiváló CANDY szárítógép energetikai adatai

A szárítógép ideális az elfoglalt emberek számára, akiknek gyorsan kell szárítaniuk a ruhákat, ezen kívül gyermekes családok számára is nagyszerű választás. Az energiatakarékos CANDY RO4H7A2TCEX-S szárítógép A++ energiaosztályba sorolt. Az átlagos éves energiafelhasználása 1,8 kWh. A készülék töltetkapacitását illetően 7 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. Zajszintje 67 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos tényező a szárítási hatékonyság, vagyis az, hogy a szárítógép milyen gyorsan és hatékonyan képes eltávolítani a nedvességet a vizes ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő CANDY szárítógép B hatékonysági osztályú, így egy normál szárítási ciklus a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép CANDY RO4H7A2TCEX-S Energia címke

Méretek:

85 × 59,6 × 46,5 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

37,5 kg

Szín:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

B

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 7 kg
Hatékonyság B
Zajszint 67 dB
Energiafelhasználás 1,8 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 212 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 46,5 cm
Szélesség 59,6 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 37,5 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző
Lefolyó csatlakozó készlet Nem

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi, Bluetooth
Intelligens funkciók Távirányítás

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  CANSU052
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  31102453
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05