Oldal frissítése

CANDY RO4H7A1TEX-S

5 3 értékelés
184 890 Ft

CANDY RO4H7A1TEX-S

Kevés a hely az otthonodban és a ruhaszárító is mindig útban van? Ebben ez esetben a szabadonálló CANDY szárítógép vásárlása az optimális döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legkeresettebb típus a felhasználók körében. Ez azért van így, mert lehetővé teszi a könnyű és gyors beépítést, anélkül, hogy szerkezeti módosításokra lenne szükség. A szárító gyűjtőtartálya összegyűjti és tárolja a mosott ruhából származó nedvességet. A gazdaságos CANDY RO4H7A1TEX-S szárítógép optimális gondoskodást biztosít a ruháidnak és Neked. Olyan népszerű funkciókkal büszkélkedhet, mint a praktikus hőszivattyú. Az okosszárítógép csatlakoztatható intelligens mobileszközökhöz, így például távolról is bekapcsolhatod vagy módosíthatod az éppen futó programokat. A kompakt CANDY szárítógép méretei 85 × 60 × 46,5 cm (ma×szé×mé). Kisebb mélysége miatt keskeny szárítógépnek nevezhető, ezért szűk fülkékben és kis helyiségekben is elfér. Tömege 37,5 kg.

Szárítógép CANDY RO4H7A1TEX-S Oldalnézet
Szárítógép CANDY RO4H7A1TEX-S Jellemzők/technológia

A csúcstecnológiás CANDY RO4H7A1TEX-S szárítógép kiemelkedő tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép praktikus megoldás a modern otthonokban a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a lecsapódó nedvesség összegyűjtésére
  • Kapacitását tekintve 7 kg ruhát képes szárítani
  • A készülék zajszintje 67 dB
  • Wi-Fi és Bluetooth csatlakozással
Szárítógép CANDY RO4H7A1TEX-S Oldalnézet

Adj zöld utat az energiatakarékosságnak, amiben segítségedre lesz a kiváló CANDY RO4H7A1TEX-S szárítógép

A ruhaszárítás többé nem jelent nagy energiafogyasztást. Az ökonómiai szempontból előnyös CANDY RO4H7A1TEX-S szárítógép rendelkezik olyan hőszivattyúval, amely képes a szárítás során keletkező hőt a levegő felmelegítésére felhasználni, így minimalizálva a hőszivárgást, növelve az energiamegtakarítást és csökkentve a költségeket.

A kiváló CANDY szárítógép energetikai adatai

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. Az energiahatékony CANDY RO4H7A1TEX-S szárítógép A+ energiaosztályú. Becsült éves energiafelhasználása 2,25 kWh. A készülék töltetkapacitását illetően 7 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. A készülék zajszintje 67 dB. A szárítási hatékonyság fontos paraméter a készülék kiválasztásakor, mivel ez határozza meg, hogy a szárítógép milyen gyorsan és hatékonyan távolítja el a nedvességet a vizes ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő CANDY szárítógép B hatékonysági osztályú, így a normál szárítási mód a nedvesség több mint 80 - 89,9%-át képes eltávolítani a ruhákból.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép CANDY RO4H7A1TEX-S Energia címke

Méretei:

85 × 60 × 46,5 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

37,5 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

B

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 7 kg
Hatékonyság B
Zajszint 67 dB
Energiafelhasználás 2,25 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 269 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 46,5 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 37,5 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Hőszivattyú
Lefolyó csatlakozó készlet Nem

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi, Bluetooth
Intelligens funkciók Távirányítás

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  CANSU054
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  31102373
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20