Oldal frissítése

Candy CSWS40 364D/2-S

4,2 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Candy CSWS40 364D/2-S


Modern Candy CSWS40 364D/2-S mosó-szárítógép

A CANDY CSWS40 364D/2-S ideális otthoni segítő lesz azok számára, akiknek nincs lehetőségük megszárítani a ruháikat a lakásban vagy a szabadban. Nemcsak az elegáns kialakításával, hanem a modern funkcióival is kiemelkedik, amelyek maximálisan megkönnyítik és kellemesé teszik a használatát. Az 1300-as percenkénti fordulatnak és a nagy térfogatú dobnak (6 kg mosás / 4 kg szárítás) köszönhetően tökéletesen kimossa és megszárítja a ruháidat. A készülék a B energiahatékonysági osztályba tartozik, valamint csendesen működik és a zajszintje nem haladja meg az 58 dB értéket normál mosás alatt.


6 kg

Mosási kapacitás

4 kg

Szárítási kapacitás

B

Energiahatékonysági osztály


A Candy CSWS40 364D/2-S mosó-szárítógép legfontosabb jellemzői

  • Modern, megfizethető mosó-szárítógép
  • Smart Touch technológia - a mosógép csatlakoztatása okostelefonhoz NFC segítségével
  • Kg detektor - érzékeli a behelyezett ruhanemű tömegét és beállítja a mosást
  • Gőzkezelés a könnyű vasaláshoz
  • Késleltetett indítás akár 24 órával
  • 16 alap- és 40 Smart Touch program
  • A speciális Shiatsu dob masszázspontokkal rendelkezik a szövetek gyengéd ápolásához
  • A szárítás 3 fokozatban történik - extra száraz, vasaláshoz, akasztón
  • Könnyen kezelhető a digitális kijelző és a forgókapcsoló segítségével
  • Hangsegéd a könnyű programválasztáshoz


A ruha megújítása gőzzel

Ez egy speciális ciklus, amely lehetővé teszi a gyűrött ruha kisimítását gőz segítségével. A program egy kezdeti (gőzölés elindítása) és egy végső (a felesleges nedvesség eltávolítása, hogy a ruha azonnal viselhető legyen) fázisból áll. A ciklus száraz ruházathoz alkalmas.

Shiatsu dob

A készülék kivételesen jó minőségű Shiatsu dobbal rendelkezik, amelyet speciálisan formázott területekkel láttak el a ruhanemű gyengéd ápolása érdekében.

Gyorsprogramok

Ezek a ciklusok kisebb mosási adagokhoz és enyhe szennyeződésekhez ajánlottak. Ezeknél a programoknál azt javasoljuk, hogy csökkentsd le a mosószer mennyiségét. A három gyorsprogram (14/30/44 perc) egyikét a gomb segítségével választhatod ki.


A Candy időt spórol meg a modern technológiák segítségével

A Candy CSWS40 364D/2-S speciális Shiatsu dobbal rendelkezik, amelyet masszázspontokkal láttak el a szövetek gyengéd ápolása érdekében. Ezenkívül 16 alap- és 40 Smart Touch program áll rendelkezésre. Például választhatsz a fehér ruhanemű, előmosás, szintetikus szövetek, pamut, gyerekruhák vagy gyapjú mosása módok közül. Ha szárításról van szó, akkor 3 szint közül választhatsz - extra száraz, vasaláshoz, akasztón. Továbbá az olyan hasznos funkciók sem hiányoznak, mint például a késleltetett indítás, a hátralévő mosási idő vagy a ciklus végének kijelzése. A késleltetett indítás lehetővé teszi, hogy előre megtervezd a mosást és a szárítást - például, hogy minden kész legyen, amikor hazaérsz a munkából.



Vezéreld a Candy CSWS40 364D/2-S készüléket az okostelefonoddal

A Candy CSWS40 364D/2-S egyik nagy előnye a Smart Touch technológia, amely megkönnyíti a kommunikációt közted és a mosógép között. Egyszerűen tedd a mobiltelefonodat a kezelőpanelre, majd vezéreld kényelmesen a mosógépet. Csak töltsd le a Candy Simply-Fi alkalmazást (Android és iOS rendszerekkel is kompatibilis) és engedélyezd az NFC funkciót a mobileszközödön. Természetesen új funkciókat és ciklusokat is letölthetsz, vagy megtekintheted a mosási és energiafogyasztási statisztikákat.



Maximális biztonság

Ez a készülék három biztonsági funkcióval rendelkezik. Az első egy biztonsági ajtózár, amely nem engedi kinyitni a mosógép ajtaját az elindított ciklus alatt. Ezzel a víz kiömlését is megakadályozza. A második a túlfolyás elleni védelem - Antioverflow. Ez egy biztonsági rendszer, amely vízszivárgás esetén leállítja a mosógép vízellátását, így meggátolja a túlcsordulást. Az utolsó pedig a túlhabzás elleni védelem.


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 64 kg

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,5 m
Leeresztő cső hossza 1,5 m (1,5 m)

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály B
Centrifuga hatékonysági osztály B

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása Szárítóval
Típus Elöltöltős
Modell típusa Szabadonálló
Programok száma 16

Mosógép méretei

Méret (mélység) Keskeny (max. 50 cm)
Mélység 40 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm

Funkciók

Mosógép funkciói Gőzprogram, Súlyérzékelés, Késleltetett indítás, Gyorsprogram, Kijelző, LED jelzőfények, Mobilos vezérlés
Mosógép technológia Aquaoverflow

Mosógép színe

Szín Fehér
Kód:  CANPS016
Termékszám:  31008426
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20