Oldal frissítése

CANDY CS3 1052D2-S

4,6 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CANDY CS3 1052D2-S

A(z) CANDY CS3 1052D2-S elöltöltős mosógép kitűnő választás rendszeres mosáshoz. Ennek a modellnek a teljes szélessége 60 cm. A(z) CANDY CS3 1052D2-S a(z) A++ energiaosztályú. Ennek megfelelően az éves energiafogyasztása 149 kWh/év, a becsült vízfogyasztás évente pedig 8100 l. Dobjába akár 5 kg szennyes ruha is elfér. A(z) CANDY készülékének komoly előnye a késleltetett indítás lehetősége, melynek segítségével beállíthatod a gépet, hogy adott időpontban kezdjen neki a mosásnak. Max. centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc 75 dB-es zajszint mellet, a mosás pedig nem lépi túl a(z) 56 dB-es zajszintet. Ez a mosógép gyermekzárral is felszerelésre került, ami jól jön, ha gyermeked szereti felfedezni a dolgokat. Az integrált kijelző a mosógép elülső paneljén mutatja az aktuális mosási fázist. Minden mosási ciklus kezdetén a berakott ruha automatikus megmérésére kerül sor, ennek megfelelően kerül beállításra a vízmennyiség is, amire szükség lesz az alapos mosáshoz. A(z) CANDY CS3 1052D2-S keskeny mosógép Aquaoverflow funkcióval is bír.

A(z) CANDY CS3 1052D2-S keskeny mosógép főbb paraméterei

  • A(z) CANDY CS3 1052D2-S elöltöltős
  • Energiaosztályi besorolás: A++
  • Kapacitása: 5 kg
  • Méretei: 60 × 85 × 33 cm
  • A „keskeny” megjelölés azt jelenti, hogy e mosógép mélysége csak 33 cm
  • A készüléket takarékos inverter motorral látták el
  • Gyors program pl. edzés utáni mosáshoz
  • A(z) CANDY CS3 1052D2-S súlya: 60,5 kg
  • Aquaoverflow funkció a túlcsordulásvédelemre
  • Szín: fehér

A(z) CANDY keskeny mosógép további funkciói

Szeretnéd ha magától indulna el a mosás? Akkor a(z) CANDY CS3 1052D2-S keskeny mosógép késleltetett indítás lehetősége tetszeni fog. Az önműködö mérőrendszer gondoskodik a víz és a mosószer helyes adagolásáról, pontosan a mosás súlyának megfelelően, ami pénzt takarít meg. A gépet inverter motorral látták el, amelynek köszönhetően rendkívül halk működésű. A(z) CANDY CS3 1052D2-S keskeny mosógép beépített kijelzője tájékoztat az aktuális történésekről és beállításokról. Továbbá, biztonsági gyermekzárral is büszkélkedhet, ami kifejezetten praktikus, ha mozgékony gyerekek vannak otthon. A gyors program kifejtetten jól jön például edzés utáni mosáshoz.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 60,5 kg

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,5 m
Leeresztő cső hossza 1,5 m (1,5 m)

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály A
Centrifuga hatékonysági osztály C

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása Szárító nélkül
Típus Elöltöltős
Modell típusa Szabadonálló
Programok száma 16

Mosógép méretei

Méret (mélység) Keskeny (max. 50 cm)
Mélység 33 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm

Funkciók

Mosógép funkciói Inverter motor, Súlyérzékelés, Késleltetett indítás, Gyorsprogram, Kijelző, Mobilos vezérlés, Gyerekzár
Mosógép technológia Aquaoverflow

Mosógép színe

Szín Fehér
Kód:  CANPR012
Termékszám:  31007006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20