Oldal frissítése

CANDY BWM 149PH7/1-S

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CANDY BWM 149PH7/1-S

A(z) CANDY BWM 149PH7/1-S elöltöltős mosógép kitűnő választás minden háztartásba. 52 cm mélységével az ún. standard méretű mosógépek közé tartozik, semmiféle kompromisszummal a dob űrtartalmára nézve. Ennek a kivitelnek a teljes szélessége 60 cm. A(z) CANDY BWM 149PH7/1-S gőzmosógép a(z) A+++ (-40%) energiaosztályba tartozik. Ennek megfelelően az éves energiafogyasztása 131 kWh/év, az éves vízfogyasztása pedig hozzávetőlegesen 10600 l. A mosógép dobjába akár 9 kg ruha is elfér. Dobjába akár 9 kg szennyes is elfér. A(z) CANDY készülékének hatalmas előnye a késleltetett indítás funkciója, melynek segítségével beállíthatod a gépet, hogy adott időpontban kezdjen neki a mosásnak. Legmagasabb centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc 77 dB -es zajszint mellet, az egész mosás pedig nem haladja meg a(z) 51 dB-es zajszintet. A beépített kijelző az elülső panelen tájékoztat az aktuális történésekről és beállításokról. A(z) CANDY BWM 149PH7/1-S gőzmosógép technológiája Aquaoverflow funkciókkal is bír.

A(z) CANDY BWM 149PH7/1-S gőzmosógép legfontosabb tulajdonságai

  • A(z) CANDY BWM 149PH7/1-S elöltöltős megoldású
  • Energiaosztályi besorolása: A+++ (-40%)
  • Kapacitása: 9 kg
  • Méretei: 60 × 85 × 52 cm
  • A készüléket takarékos inverter motorral szerelték fel
  • Gyors program pl. edzőruha mosásához
  • Tömege: 70 kg
  • Aquaoverflow funkció a túlcsordulásvédelemre
  • Szín: fehér

A(z) CANDY gőzmosógép nagyszerű funkciói

Szeretnéd ha egy adott időpontban indulna el a mosás? Ebben az esetben a(z) CANDY gőzmosógép késleltetett indítás lehetősége biztosan tetszeni fog. A gépet inverter motorral szerelték fel, amelynek köszönhetően működése rendkívül csendes. Gőzprogramot is kínál, tehát kevesebbet kell vasalni. Csodálatosan átszellőzteti és felfrissíti, ugyanakkor kisimítja a ruhaneműt. A(z) CANDY BWM 149PH7/1-S gőzmosógép integrált kijelzője tájékoztat az aktuális beállításokról. A gyors program kimondottan praktikus pl. sportcipő mosásához.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 70 kg

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,5 m
Leeresztő cső hossza 1,5 m (1,5 m)

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása Szárító nélkül
Típus Elöltöltős
Modell típusa Szabadonálló
Programok száma 9

Mosógép méretei

Méret (mélység) Standard (min. 50 cm)
Mélység 52 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm

Funkciók

Mosógép funkciói Gőzprogram, Inverter motor, Késleltetett indítás, Gyorsprogram, Kijelző, Mobilos vezérlés
Mosógép technológia Aquaoverflow

Mosógép színe

Szín Fehér
Kód:  CANPR056
Termékszám:  31008084
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20