Oldal frissítése

Campgo

CampGo

CampGo – kemping fillérekért az Alzával

Úgy döntöttünk, hogy kellemesebbé tesszük nyaralásodat és szabadidődet. A CampGo kempingfelszerelés egy másik olyan szabadidős sorozat, amellyel gazdagítjuk kínálatunkat. Minőségi és megbízható sátrakat, hálózsákokat, szőnyegeket, fényszórókat és zseblámpákat tartalmaz, amelyek nem ürítik ki a pénztárcádat. A CampGo célja a verhetetlen ár/teljesítmény arány megtalálása. Nálunk nem fizeted ki a márkanévért az ár többszörösét. A CampGo minden szabadidős sportoló, a szabadtéri tevékenységekért rajongó és gyermekes család számára ideális, akik a nyarat a természetben töltik.

  • Felszerelés megfizethető áronKemping- és szabadtéri felszereléseink mindenki számára megfizethetőek.
  • Minőség, amely nem okoz csalódástA Campgo termékeket garantáltan nem csak egy szezonra vásárolod meg. Több évig is kitartanak.
  • Legjobb ár/teljesítmény aránySok zene kevés pénzért. A Campgo felszerelések rendelkeznek a legjobb ár/teljesítmény aránnyal.
CampGo fejlámpák

A Campgo nagy teljesítményű fejlámpái még a legsötétebb éjszakát is kivilágosítják

A CampGo fejlámpái minden horgászra, futóra és túrázóra gondolnak, akik naplemente után is kint maradnak. Kicsik, könnyűek, és ami a legfontosabb: jól világítanak. A nagy teljesítményű CampGo fejlámpa szilárd alumíniumötvözetből készül, és az IPX4 szabványnak megfelelő vízállósággal rendelkezik. Ezenkívül számos megvilágítási módot és egy nagy teljesítményű újratölthető akkumulátort kínál, USB-kábellel. Gyakorlati előnye, hogy a fejlámpa könnyen levehető a szíjáról és zseblámpaként használható kézben is.


A CampGo sátrakat magaddal viheted a kempingbe és a vadonba is

Az üvegszálas felépítésű CampGo sátrak megfelelnek az  elvárásaidnak. Hosszú élettartamú padlóval és cipzárakkal, valamint tartós burkolattal és szellőzőnyílásokkal rendelkeznek. Az előszobával rendelkező CampGo családi sátor problémamentesen biztosít tetőt a négytagú család feje fölött, és rengeteg hely lesz a poggyász számára is. A kerékpárosok és a vadkemping-rajongók örömmel fogadják a könnyű, két-három személyes Pop-up (önhajtogató) CampGo sátrat, amelyet egy-kettőre felállítasz és összecsomagolsz - ideális a gyakori helyváltoztatáshoz.


CampGo sátrak
CampGo hálózsákok és szőnyegek

CampGo hálózsákok és kemping matracok a kényelmes alváshoz

A CampGo hálózsákok és kemping matracok termikus meleget és kényelmet nyújtanak mindazoknak, akik éjszaka is kint akarnak maradni. A puha ágy megfelelő pótlását kereső kevésbé igényes turisták számára 10 cm vastagságú felfújható kemping matracok és egy tágas CampGo takaró hálózsák található. Még azok az utazók is megtalálják, amire szükségük van, akik nem félnek a hideg őszi éjszakáktól. Kínálunk akár 5 °C hőmérsékletig megfelelő CampGo múmia hálózsákokat és könnyű habszőnyegeket is, amelyeken edzeni is lehet.

Főzz magabiztosan a Campgo kempingedényekkel és kempingfőzőkkel

A hosszú túrák a szabadban mindenkinek meghozzák az étvágyát, ezért fontos, hogy a megfelelő főzőfelszerelés legyen nálad. Ezért a Campgo nagy teljesítményű és könnyen hordozható főzőket, könnyű és tartós főzőedényeket és más hasznos eszközöket készített. A főzők minőségi alumínium és acél kialakítással büszkélkedhetnek a tartósság és a könnyű súly érdekében, valamint akár 3500 W teljesítményűek is lehetnek. A Campgo tartós, de könnyű titániumból készült főzőedényeiben aztán ízletes ételeket készíthetsz. A nap végén forró és frissítő italok fogyaszthatók titán bögrékből vagy BPA-mentes műanyag palackokból.

Campgo edények és tűzhelyek
Campgo kés, fejsze és machete

A Campgo kések, ásók és fejszék nem hagynak cserben

A praktikus Campgo kések nyerő áron érhetők el. Azonban mégis mindent kínálnak, amit a drágább termékek szintén: a penge és a fogantyú minőségi és tartós kivitelezése, amely hosszú ideig éles marad és nem rozsdásodik. Az összecsukható kések könnyűek és elférnek a zsebedben. A fix pengéjű kések hasznosak nagyobb tárgyak szeletelésére és vágására, valamint önvédelemre egyaránt. A Campgo fejszéivel és macsétáival a túrázókra és a szabadtéri sportok szerelmeseire is gondoltak. A kínálatban lapátok és többfunkciós ásók is megtalálhatóak, amelyek számos felhasználási lehetőséget kínálnak.

Paraméterek módosítása
137 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15