Oldal frissítése

Tchibo Cafissimo Caffé krém, gazdag aroma, 10db x 8

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Tchibo Cafissimo Caffé krém, gazdag aroma, 10db x 8

A hermetikusan lezárt Tchibo kávékapszulák ízletes, kiváló minőségű és nagyon erős espresso-t rejtenek el egy puha, bársonyos mousse-vel. Kávé Tchibo Cafissimo A Caffé Crema Rich Aroma egy olyan fenntartható mezőgazdasági termelés, amely megóvja a környezetet, amelyben élünk és tiszteletben tartjuk az embereket, az állatokat és a növényeket. A kávéfőzők, amelyek a kapszuláknak megfelelnek a környezetvédelmi és energiahatékonysági követelményeknek. A Cafissimo kapszula kávé gyorsan, könnyen és szakszerűen elkészíthető. A tárolás során a kapszulához való hozzáférés megakadályozásával minden csésze kávé csodálatosan illatos és erős. Kényeztesse magát egy kávéval, amely minden nap kényelmesen érezheti magát!

A Tchibo Caffé Cream Rich Aroma kapszulák tulajdonságai

  • A csomag 80 kapszulát és 7,6 grammot tartalmaz
  • Vastag sűrű, puha, bársonyos habot tartalmaznak
  • a kapszulák hermetikusan lezárva vannak
  • alkalmasak Cafissimo kávéfőző gépekre
  • A Tchibo Caffé Crema Rich Aroma kapszulák erős és vonzó ízűek
  • ökológia és energiahatékonyság tekintetében készülnek
  • a kapszuláApproxól készült kávé könnyű és gyors

Erős kávé, gyönyörű illattal

A Tchibo már évek óta ismert a világon. Ügyfeleinek kínálja a minőséget, a kellemes ízlést és a megismételhetetlen aromát , amelyet otthonának kényelmében élvezhet. A lakosság nagy része kávét esett és naponta több csésze kávét fogyaszt. A minőségi kávé ösztönözni fogja Önt, és reggel és jó ebéd után energiát ad. A Tchibo kávé nem csak az ízlelőbimbóinak ízlése, de minden csészében mélyebb jelentése van - megérteni az emberek világának és természetének összekapcsolását. 

Tchibo

A Tchibo kávé márkája alatt nem csak a minőségi kávé van, hanem a környezettel , az állatvilággal, a növényvilággal és mindenekelőtt a kávéképzőkkel kapcsolatos aggodalmak . A Tchibo folyamatosan foglalkozik hosszú távú folyamatok megvalósításával, beleértve a nyersanyag-termelést, a termékfejlesztést és az újrahasznosítást. 2006 óta a Tchibo a Tchibo stratégia szilárd részeként folytatja tevékenységének fenntarthatóságát. 

Paraméterek

Allergének

Allergének Allergénektől mentes

Adagok száma

Adagok száma 80 porce

Italtípus

Ital típusa Tejmentes kávés italok
Rendeltetés Caffe crema

Kávé típusa

Kávétípus 100% Arabica
Kód:  TCHACC56
Termékszám:  483506
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05