Oldal frissítése

Cafissimo Espresso Tarrazu Costa Rica kávékapszula

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Cafissimo Espresso Tarrazu Costa Rica kávékapszula

A Tchibo hermetikusan lezárt kávékapszulái az ízletes és minőségi eszpresszó lágy, bársonyos ízvilágát rejtik magukban. Ez a kávé olyan fenntartható mezőgazdaságból származik, amely ügyel arra, hogy megóvja a környezetet, és figyelmet fordít a benne élő emberekre, állatokra, és növényvilágra. A Cafissimo kávékapszulák környezettudatos és energiahatékony eljárással készülnek. Segítségükkel gyorsan, egyszerűen és professzionálisan készítheted el kedvenc forró italodat. A kávékapszulák a hosszabb ideig tartó tárolás esetén is hihetetlenül aromás és ízletes kávéélményt garantálnak. Kényeztesd magad ezzel a fantasztikus kávéval, amellyel jobban indulnak a napjaid! A Cafissimo Tarazzú Costa Rica kávékapszula egy limitált kiadású kávékülönlegesség, amely a Tarazzú nevű régióból származó, mézeljárással készült, gyümölcsös ízvilágot hozza el az otthonodba.


A Cafissimo Espresso Tarrazú Costa Rica kávékapszula főbb jellemzői:

  • Limitált kiadású kávékávékülönlegesség Tarazzú régióból, a sárgadinnye ízével
  • 10 darab kapszula csomagonként
  • Finom, édeskés eszpresszó kávé
  • Hermetikusan lezárt kapszulák
  • Cafissimo kávéfőzőkhöz alkalmas
  • Testes és aromás ízvilág
  • Környezetbarát és energiahatékony eljárással készült
  • Gyors és egyszerű kávékészítést tesz lehetővé

A testes kávé csodálatos aromája

A Tchibo sok-sok éve népszerű vállalatként van jelen az egész világon. Minőségi, kellemes ízvilágú és utánozhatatlan aromájú kávékészítményekkel látja el ügyfeleit, ezáltal lehetőséget nyújt, hogy otthonod kényelmében kényeztesd magad kedvenc forró italoddal. A népesség nagy része több csésze kávét is elfogyaszt egy nap. A minőségi kávé nagyobb lendületet és több energiát ad reggelente, vagy akár egy jó ebéd után is. Azonban a Tchibo nem csak az ízlelőbimbókat kápráztatja el, hanem minden egyes csészével mélyebb értelmet ad a kávénak: elősegíti az emberek és a természet kapcsolatának megértését, valamint továbbmélyítését.

Tchibo

A Tchibo márkanév nem csak a legjobb kávéminőséget, de a környezetvédelmet, az állat- és növényvilágra való odafigyelést, valamint a kávétermesztő emberekkel való megfelelő bánásmódot is takarja. A vállalat folyamatosan a hosszú távú folyamatok kialakításán dolgozik, beleértve az alapanyag-termesztést, a termékfejlesztést, illetve az újrahasznosítási eljárásokat. A Tchibo 2006 óta csakis fenntartható mezőgazdaságokkal kollaborál, amely azóta a cég filozófiájának szerves részévé vált.

 

Paraméterek

Kapszula típusa

Kapszula típusa Tchibo Cafissimo
Kód:  TCHACC61
Termékszám:  490337
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10