Oldal frissítése

Britax Römer

Britax Römer

Britax Römer: A maximális biztonságért gyermeked számára

A Britax Römer márka évtizedek óta a minőség és a maximális biztonság szinonimája. Számos olyan újítás mögött áll, amelyek a gyermekek biztonságát az autóban manapság olyan magas színvonalúvá teszik. A Britax azonban nem csak autósüléseket kínál, hanem más olyan termékeket is, amelyek javítják a szülők és a gyermekek mindennapi életét.

Britax Römer autósülések

Autósülések

A Britax Römer az egész autósülés piacra hatással volt innovációival. A vállalat elsőként készített állítható autósüléseket, a ma már biztonsági szabványnak számító ISOFIX rendszert és az oldalsó ütközésvédelmet. Azon kevés gyártók egyike, amelyek saját törésteszt-létesítménnyel rendelkeznek. Nem csoda, hogy a Britax Römer ülések rendszeresen az első helyen szerepelnek a független autósülés-teszteken.

Babakocsik

A Britax Römer babakocsikban a minőségi kivitelezés, a funkcionalitás és az első osztályú dizájn ötvöződik. Fejlesztésük alapja a gyermekek és a szülők maximális kényelme. A Britax Römer babakocsik tökéletes kezelhetőségükkel és könnyű összecsukhatóságukkal tűnnek ki a többi közül, miközben alacsony a súlyuk. Az egyedülálló Click&Go rendszer lehetővé teszi, hogy a babakocsi szerkezetéhez egy autósülést vagy egy másik Britax Römer modell ülését csatlakoztathasd, így pontosan az ízlésednek megfelelő babakocsit hozhatsz létre.

Britax Römer babakocsik
Britax Römer babakocsi tartozékok

Kiegészítők babakocsikhoz

A babakocsi tartozékok bőséges választéka a Britax Römer egyik további előnye. A márka magasan funkcionáló lábzsákokat, lábvédőket és egyéb kiegészítőket kínál, amelyek megbízhatóan védik gyermekét az időjárás viszontagságaitól. További népszerű termékek közé tartoznak a színes szettek, amelyekkel az egész babakocsi megjelenése megváltoztatható, vagy a praktikus tároló tálcák az italok, ételek és játékok számára.

Paraméterek módosítása
80 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05