Oldal frissítése

Braun TS 745 A

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun TS 745 A

Ha sokat vasalsz és gőzölős vasalót használsz, akkor van számodra nagyszerű egy ajánlatunk. A 2400W teljesítményű, designos fekete vasaló három aktív gőzzónából származó teljesítménye Téged is lenyűgöz majd. A gőzfúvókák egyedülálló konfigurációja biztosítja az erőteljes gőzáram kibocsátását, mely könnyebbé teszi a vasaló felületen való siklását. Gyorsan és hatékonyan hozzáférhetők lesznek az olyan nehezen elérhető helyek is, mint például a gallérok és a gombok körüli területek, így ezek is könnyen vasalhatóvá válnak.

Ugyanilyen jó teljesítményt biztosít a függőleges gőzölési funkció. Az extra gőzkibocsátás 50g/perc, a gőznyomás pedig 150g/perc. Ehhez egyszerűen öntsük a vasaláshoz használt ioncserélt vizet a 400 ml-es tartályba. A szabadalmaztatott, eloxált vasalótalp bevonat tulajdonságainak köszönhetően kétszer olyan hatékonyan vasalhatunk, mint a roszdamentes acél talppal rendelkező vasalókkal. 

A gyártó gondoskodik a megfelelő biztonságáról is. Az automatikus kikapcsolás függőleges helyzetben 8 perces inaktivitás után aktiválódik, ezt követően a vasaló 30 másodpercen belül való elmozdításával visszaállíthatjuk a bekapcsolt állapotot. A Braun termékeinek jól ismert Anti-Calc és Anti-Drop funkciói is a készülekek megbízhatóságát és minőségét erősítik. Az ergonomikus kialaktású fogantyút, valamint a 2 méteres flexibilis kábelcsatlakozót, és a kis, 1,5 kg-os súlyt Te is nagyra értékeled majd a használat során.

Méretek:
300 x 160 x 132 mm

Súly:
1,55 kg

Paraméterek

Vasaló típusa

Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 50 g/perc
Gőzlövet 150 g/perc

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAN6020g
Termékszám:  TS 745 A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15