Oldal frissítése

BRAUN Silk-expert PRO PL3020 IPL

4,6 5 értékelés
Szuper ár
101 590 Ft

BRAUN Silk-expert PRO PL3020 IPL


Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL

A bőr árnyalata a test különböző részein eltérő, ezért a Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL Skin Pro Sensor(SensoAdapt™, UV-szűrővel) folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és a biztonságos és hatékony szőrtelenítés érdekében beállítja a villanások intenzitását.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Braun nyerte a 2020-as Design Awardot

A Braun a világ egyik vezető márkája a női elektromos szőrtelenítő készülékek terén.



Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL gyengéd a bőrhöz

A Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL epilátor egy speciális Skin Pro érzékelővel (SensoAdapt™) rendelkezik, amely állandóan érzékeli a bőrtónust. Másodpercenként akár 80× is érzékeli az árnyékot, és automatikusan beállítja a fény intenzitását, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson az eredmények gyorsasága és a bőr kíméletes kezelése között.

Fájdalommentes IPL kezelés

Az innovatív Skin Pro technológia és a beépített UV-szűrő biztosítja, hogy a készüléket kényelmesen, otthon is használhasd. A Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL kezelés fájdalommentes és nagyon gyors.

Hosszantartóan sima bőr

A Braun epilátor használatának eredménye tartósan sima és selymes bőr.

A Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL epilátorral még az érzékeny területeket is kezelheted

A Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL epilátort érzékenyebb területek kezelésére is használhatod. Egyszerűen nyomd meg a gyengéd üzemmód gombot, amely beállítja a fény intenzitását, hogy bőröd gyönyörűen sima és puha legyen, még a legérzékenyebb területeken is.


Egyszerűen siklik a bőrön

A Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL epilátor a piac egyik leggyorsabb szőrtelenítő készüléke*. 0,6 másodpercenként villan. Ez biztosítja a tökéletes eredményt, miközben az epilátor könnyedén siklik a bőrön. Kevesebb kihagyott terület marad.

*A Cyden technológiájával

A Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL 3 intenzitási szintet kínál

A Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL összesen 3 villanási intenzitást kínál a bőrtónusodnak megfelelően.

Akár 300 000 villanás

A Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL epilátort pontosan úgy tervezték, hogy akár 300 000 villanást legyen képes kibocsátani. Ez a szám 16 évnyi teljes testkezelésnek felel meg*. A lámpa cseréjére azonban ez idő alatt nincs szükség.

*Ez nem a készülék élettartamára vonatkozó garancia

Megfelelő számodra a Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL?

Kíváncsi vagy rá, hogy a Braun Silk-expert PRO PL3020 IPL epilátor megfelel-e a számodra? A Braun IPL a bőrtónusok széles skálájára alkalmas, a világos színtől a közepesen sötét színig. Az epilátor a természetes világos és sötétbarna vagy fekete szőrzethez is alkalmas. Az IPL Braun kevésbé alkalmas a nagyon világos, vörös, szürke vagy fehér szőrszálak eltávolítására, mivel ezekben kevesebb a fényt elnyelő melanin mennyisége.


Paraméterek

Típus

Terület Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test

Típus

Típus IPL

Terület

Terület Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test

Típus

Típus Női

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók UV-szűrő, Bőrtónus érzékelő
Csomag tartalma Tok/tartó, Adapter

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 3

Szín

Szín Fehér

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  BRAEP300
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PL3020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10