Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL

Braun Silkexpert Pro 5

Silk expert Pro a Braun új generációs IPL szőreltávolító készüléke.

Kétszer gyorsabb, mint az előző Silk expert 5 IPL készülék


SensoAdaptTM bőrtónus érzékelő2

A bőrtónus a test különböző részein eltérhet, ezért a Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL szőrtelenítő SensoAdapt érzékelője (UV-védelemmel) folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és hozzáigazítja a villanásokat, hogy a BRAUN Silk-expert Pro 5 PL5014 biztonságos és hatékony módon nyújt látványos szőrtelenítést.

2 A Cyden technológiájával

Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL

A Skin Health Alliance (bőrgyógyász szövetség) ajánlásával.

A BRAUN Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL-t bőrgyógyászatilag is jóváhagyták, biztonságos a bőr számára.


Új IPL technológia, 2x gyorsabb mint korábban

Mindösszesen 5 percre van szükséged a legalacsonyabb intenzitáson mindkét láb kezeléséhez. A Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL szőrtelenítő siklás üzemmódban villanások sorozatával éri el a gyorsabb munkavégzést. A siklás üzemmód elsősorban a nagyobb testrészekre ideális, míg a precíz mód az érzékenyebb és kisebb területekre ajánlott.

A Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 precíz és bőrbarát

A precíz fejjel olyan kisebb és érzékenyebb testrészeket is kezelhetsz, mint az arcod, a bikinivonalad vagy a hónaljak területe. A BRAUN Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL szőrtelenítő három üzemmódot kínál - normál, kíméletes és extra kíméletes. A kíméletes üzemmód az érzékeny testrészekre alkalmas, illetve kiváló választás az IPL szőrtelenítésben újoncnak számító felhasználók számára.

400.000 villanás, 10 intenzitás fokozat

A Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 készülék 400 000 villanással (30%-al több, mint a korábbi modell esetében) és 10 intenzitással gondoskodik arról, hogy a szőrtelenítő villanófénye garantáltan alkalmazkodjon a bőrtónusodhoz.

A Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 készülékkel megtervezheted és nyomon követheted a kezeléseket

A Braun Silk · expert Pro alkalmazás segít megtervezni és nyomon követni a kezelések folyamatát a BRAUN Silk-expert Pro 5 PL5014 készülékkel. Az alkalmazással áttekintést kapsz a kezelésekről.


Tudd meg, az IPL megfelelő-e számodra:

A Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL készülék elsősorban a világos és a közepes bőrtónusú felhasználók számára igazán hatékony, akiknek a hajszíne a természetes szőkétől a sötétbarnáig vagy feketéig terjed. A Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL szőrtelenítő készülék a rendkívül szőke, vörös, szürkés és ősz hajon a lehető legkevésbé hatékony, hiszen ezekben az esetekben kevesebb a melanin mértéke.




Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Terület

Terület Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test

Típus

Típus IPL

Típus

Típus Női

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Bőrtónus érzékelő
Feltétek száma 1
Csomag tartalma Tok/tartó

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 3

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  BRAEI348
Termékszám:  4210201212348
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05