Oldal frissítése

Braun Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL

Braun Silkexpert Pro 3 PL3111 IPL

Látható szőreltávolítás otthoni használatra arcra és testre..



A SensoAdapt technológiának2 köszönhetően biztonságos IPL-készülék2

A bőrtónus a test különböző részein eltérhet, ezért a BRAUN Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL szőrtelenítő SensoAdapt érzékelője (UV-védelemmel) folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és hozzáigazítja a villanásokat, hogy biztonságos és hatékony módon nyújtson látványos szőrtelenítést.
2 A Cyden technológiájával

Braun Silk-expert Pro 3 PL3111

Skin Health Alliance (Bőregészségügyi Szövetség) ajánlásával.

A BRAUN Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL-t bőrgyógyászatilag is jóváhagyták, biztonságos a bőr számára.


A BRAUN Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL 2x gyorsabb kezelést biztosít

Mindösszesen 9 percre van szükséged a legalacsonyabb intenzitáson mindkét láb kezeléséhez. A siklás üzemmódban a készülék villanások sorozatával éri el a gyorsabb munkavégzést. A siklás üzemmód elsősorban a nagyobb testrészekre ideális, míg a BRAUN Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL készüléke precíz módja az érzékenyebb területekre ajánlott.

A Braun epilátor precíz és gyengéd a bőrrel

A precíz fejjel olyan kisebb és érzékenyebb testrészeket is kezelhetsz, mint az arcod, a bikinivonalad vagy a hónaljak területe. A  BRAUN Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL szőrtelenítő két üzemmódot kínál - normál és kíméletes. A kíméletes üzemmód az érzékeny testrészekre alkalmas, illetve kiváló választás az IPL szőrtelenítésben újoncnak számító felhasználók számára.

300 000 villanás, 3 fokozatú intenzitás

300 000 villanás (20%-al több, mint a korábbi Braun Silk·expert 3 esetében) A 3 intenzitás gondoskodik arról, hogy a készülék villanófénye garantáltan alkalmazkodjon a bőrtónusodhoz.

Tervezd meg és kövesd nyomon a kezeléseket

A Braun Silk · expert Pro alkalmazás segít megtervezni és nyomon követni a kezelések folyamatát. Az alkalmazással áttekintést kapsz a BRAUN Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL készülékkel végzett kezelésről.


Tudd meg, az IPL megfelelő-e számodra:

A Braun Silk-expert IPL készülék elsősorban a világos és a közepes bőrtónusú felhasználók számára igazán hatékony, akiknek a hajszíne a természetes szőkétől a sötétbarnáig vagy feketéig terjed. A készülék a rendkívül szőke, vörös, szürkés és ősz hajon a lehető legkevésbé hatékony, hiszen ezekben az esetekben kevesebb a melanin mértéke.




Paraméterek

Szín

Szín Fehér, Lila

Terület

Terület Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test

Típus

Típus IPL

Típus

Típus Női

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Bőrtónus érzékelő
Feltétek száma 1
Csomag tartalma Tok/tartó

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 2

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  BRAEI150
Termékszám:  4210201211150
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20