Oldal frissítése

Braun Silk-Expert BD5009 IPL

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Silk-Expert BD5009 IPL


Szőrtelenítés a tartósan látható eredményért 

A Braun Silk-expert 5 IPL egy innovatív technológiát, intenzív, pulzáló fényt használ, amely gyengéd fényimpulzusokat sugároz a bőr felülete alá. Rendszeres használattal a szőr egyre vékonyabb és finomabb lesz, valamint lassabban fog növekedni. A Silk-expert olyan egyediséggel lett megtervezve, hogy használata még a nehezen hozzáférhető helyeken is gyerekjáték legyen.

SensoAdapt technológia

Minden bőrárnyalat sajátos fényerősséget igényel. A Silk-expert epilátor olyan egyedülálló intelligens érzékelőt használ, amely folyamatosan érzékeli a bőr tónusát, és minden villanás előtt automatikusan beállítja a fény intenzitását a hatékony és biztonságos kezelésért.



Kétféle epilálási üzemmód

Az epilátor kétféle üzemmóddal rendelkezik a test tökéletes kezelésére, az érzékeny területeket beleértve. A normál üzemmód ideális a szőr eltávolítására a lábakról, karokról, mellkasról és a hátról, míg a kímélő üzemmód az arc és a bikinivonal szőrtelenítésére alkalmas. A készülék izzója akár 120.000 villanásra is képes, így élettartama akár 14 év is lehet.


Siklás üzemmód

Gyors és hatékony IPL-kezelésért válassza a  siklás üzemmódot, ami több villanást és kevesebb kihagyott területet eredményez. A kis területek pontos kezeléséért csak nyomja meg és engedje fel a gombot.


Paraméterek

Típus

Típus IPL

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Bőrtónus érzékelő

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 2

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  BRAEP018
Termékszám:  4210201139782
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15