Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Braun Silk-epil SensoSmart 5-890

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Silk-epil SensoSmart 5-890

Braun Silk-épil 5 SensoSmart ™ epilátor
A világ első intelligens epilátora. Segít, hogy még kevesebb nyomást gyakorolj a bőrre a még több szőr eltávolításáért.

A világ első intelligens epilátora

Az új Braun Silk-épil 5 alapkészlet az új SensoSmartTM technológiával érkezik, amely ideális a kezdők számára. Az innovatív intelligens technológia végigvezet az epilálás folyamatán, így biztosítja a megfelelő nyomást a bőrön, ezáltal elkerülhető a szükségtelenül nagy nyomás és a bőr túlzott igénybevétele. A piros fény jelzi, hogyha túlzottan erősen nyomod a készüléket a bőrhöz és figyelmeztet, hogy változtass a készülék kezelésén a legnagyobb simaság eléréséhez.ÚjSensoSmartTMtechnológia - válj a tested igazi szakértőjévé és távolíts el minél több szőrt egyetlen mozdulattal.

A Braun Silk-épil epilátor a gyantával szemben az akár 4 × rövidebb szőrszálakat is eltávolítja, ezáltal az otthonod kényelmében érheted el a szalonokban is tapasztalt simaságot. Mindez bonyodalmak, rendetlenség és gyanta használata nélkül!


Wet & Dry technológia

A Wet & Dry technológiával még a vízben is használhatod


A Braun Silk-épil SensoSmart5-890 epilátor 100%-ig vízálló, így a szőrtelenítést végezheted a fürdőben vagy a zuhanyzóban is. A vízben történő rendszeres használatával az epilálás szinte fájdalommentes lesz.

SensoSmart technológia

Braun Silk epil 5 SensoSmart technológiával


Ez a technológia lehetővé teszi az optimális nyomás elérését, a MicroGrip csipeszek pedig eltávolítják a homokszemcsével megegyező hosszúságú (0,5 mm) szőrszálakat is. A Braun Silk épil 5 epilátorral többé már nem kell várnod a szőr növekedésére az egyes gyantázások között.

Masszázsgörgők

Masszázsgörgők a kellemesebb érzésért

A Braun Silk epilátor masszázs görgői gyengéden stimulálják a bőrt a diszkomfort érzésének csökkentéséhez.

Borotva és trimmelő

Borotva és trimmelő

A Braun Silk-épil SensoSmart 5-890 epilátor lehetővé teszi a könnyű és biztonságos szőrtelenítést még az olyan érzékeny területeken is, mint a hónalj vagy a bikinivonal.


5 ok az epilálás mellett gyanta helyett

  1. A Braun Silk-épil epilátor a gyantával szemben az akár 4 × rövidebb szőrszálakat is eltávolítja. Többé már nem kell várnod a szőr növekedésére az egyes gyantázások között.
  2. A Braun számos Wet & Dry típusú epilátorral rendelkezik, amelynek hála a szőrtelenítést elvégezheted a fürdőkádban vagy a zuhany alatt is. A vízben történő rendszeres használatával az epilálás szinte fájdalommentes lesz.
  3. Sokkal gazdaságosabb, mint a gyanta. A Braun Silk épil 5 epilátor ára már 6 hónap után megtérül a rendszeres szalonlátogatások árához képest.
  4. Az epilálás könnyű és hatékony. Nem hagy maga után rendetlenséget vagy kis gyantadarabokat, amiket fel kellene takarítanod.
  5. Nem szükséges megtervezned a szalonba tedd látogatásokat. A Braun Silk-épil SensoSmart 5-890 epilátort használhatod bárhol és bármikor.


Paraméterek

Szín

Szín Kék

Terület

Terület Láb

Típus

Típus Hagyományos

Típus

Típus Női

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Nedves epilálás, Lemosható fej
Feltétek száma 3
Fejek száma 1
Csomag tartalma Tiszító ecset, Tok/tartó, Trimmelő fej, Borotvafej

Tulajdonságok

Sebességfokozatok száma 2

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat, Akkumulátor

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  BRASLM966
Termékszám:  81646962
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05