Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Braun Silk-épil Beauty Set 9-995

4,6 33 értékelés
74 990 Ft

Braun Silk-épil Beauty Set 9-995

Kozmetikai készlet Beauty Set 9.

Luxus készlet epiláláshoz, a test és az arc radírozásához, tisztításához. Bársonyos, gyönyörű bőr a talpától a feje búbjáig.


Bemutatjuk a luxus kozmetikai szettet

A Braun minden igényt kielégítő szettje a teljes test bőrápolásához. Használhatod az arcon, lábon és az érzékeny területeken is. Kövesd a Braun eljárását, és bőröd hibátlanul sima lesz. A Braunnal a bőrradírozást, epilálást, borotválást és a bőrtisztítást is elvégezheted.

Braun Silk-épil Beauty Set 9 9-995

Ergonomikus kialakítás. Az epilálás gyakorlatilag fájdalommentes, rendszeres használat esetén.


1. lépés: Bőrradírozás és masszázs

A 2 tisztítókefe használata akár 9-szer hatékonyabb, mint a kézi hámlasztás. A masszázs feltét a bőr mélyebb rétegeit is átmasszírozza és serkenti a vérkeringést. Eredmény: ragyogóbb arcbőr.

2. lépés: Borotválkozás és trimmelés

Óvatosan és fájdalommentesen eltávolítja a szőrszálakat olyan érzékeny területekről, mint például a hónalj vagy a bikinivonal.

3. lépés: Epilálás

A SensoSmart™ technológia jelzi, ha túl erős a nyomás az epilálás során, így a szőrtelenítés gyors és pontos lesz. 25 %-kal több csipesz és 5%-kal szélesebb fej a versenytárs modellekhez képest – gyors és alapos epilálás. A szőrszálakat gyökerestül távolítja el és akár 4 hétig tartó simaságot biztosít.

4. lépés: Bőrtisztítás

3 különböző kefe áll rendelkezésre az arc tisztításához és hámlasztásához. Használatuk akár 6-szor hatékonyabb, mint a kézi bőrtisztítás. Vidd fel az arckrémet vagy sminket a szépségszivaccsal!


Eredmény, akár egy szépségszaloné

A MicroGrip csipesz technológia akár 4-szer rövidebb szőrszálakat is eltávolít, mint a gyanta.

Wet & Dry technológia

Szőrteleníts fürdés vagy zuhanyzás közben. A forró víz segít a szervezetnek a fájdalomcsillapító anyagok felszabadításában, így az epilálás sokkal élvezetesebb lesz. Rendszeres használat esetén az epilálás gyakorlatilag fájdalommentes.

100% vízálló

Folyóvíz alatt könnyen tisztítható.

Vezeték nélküli használat

Epilátor akár 50 percnyi üzemidővel. FaceSpa tartozék 2 db AA elemmel.




Csomag tartalma

Braun Silk-épil 9 SensoSmart epilátor, masszázs feltét, borotvafej, trimmer, tisztítókefe gyengéd bőrhámlasztáshoz, tisztítókefe normál bőrhámlasztáshoz, masszázsfej mélymasszírozáshoz, maximális érintkezést biztosító feltét, töltőállvány, FaceSpa epiláló szőrtelenítő fejjel és védőkupakkal, arckefe gyengéd bőrtisztításhoz, arckefe normál bőrtisztításhoz, tisztító kefe, kozmetikai szivacs krémek és smink felviteléhez, neszesszer 


Paraméterek

Típus

Terület Arc, Láb, Test

Típus

Típus Hagyományos

Terület

Terület Arc, Láb, Test

Típus

Típus Női

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Arctisztító kefe, Billenő fej, Megvilágítás
Fejek száma 1
Csomag tartalma Tiszító ecset, Tok/tartó, Trimmelő fej, Masszázs feltét, Adapter, Töltőállvány

Tulajdonságok

Sebességfokozatok száma 2

Szín

Szín Fehér, Rózsaarany

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Kód:  BRASE996
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4210201222996
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10