Oldal frissítése

Braun Silk-épil 9 Flex 9002

5 4 értékelés
77 890 Ft

Braun Silk-épil 9 Flex 9002

Új Braun Silk-épil 9 Flex 9002

A világ első epilátora teljesen rugalmas epilálófejjel.

Egy epilátor, amely alkalmazkodik hozzád

A Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátor teljesen rugalmas epilálófejjel tökéletesen alkalmazkodik a test kontúrjaihoz a zökkenőmentes és sima bőr eléréséhez.

A Braun Silk-épil 9 Flex 9002 kezelése egyszerű és kényelmes

Az új Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátort az intuitív és könnyű felhasználás jegyében tervezték még az olyan nehezen hozzáférhető területeken is, mint például a hónalj vagy a bikinivonal. A csúszásmentes markolattal használhatod a készüléket a fürdőkádban vagy a zuhany alatt is.

Sima bőr könnyen és gyorsan

A 40%-kal szélesebb epilálófej* több szőrszálat ragad meg egyetlen mozdulattal. A Micro-Grip technológiát alkalmazó csipeszekkel a Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátor megragadja a 0,5 mm-es rövid szőrszálakat is az akár 4 hétig tartó sima bőr eléréséhez.

*a korábbi Braun Silk-épil 7,5 és 3 modellekkel összehasonlítva

Braun Silk-épil 9 Flex 9002

Német design

A Braun termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi, funkcionális és design elvárásoknak. A Silk-épil 9 Flex epilátort úgy tervezték és gyártották, hogy 7 évig tartson. Tapasztald meg a minőségi német design-t a saját bőrödön.

Braun Silk-épil 9 Flex 9002 Micro-Grip csipesszel

A Silk-épil 9 Flex epilátor széles, hosszú és mély csipesszel precízen távolítja el még az olyan legrövidebb szőrszálakat is, amelyeket a gyanta nem képes elérni.

Nyomásérzékelő

A SensoSmart technológia végigvezet az epilálás folyamatán. Piros fénnyel nyújt visszajelzést. Így mindig a megfelelő nyomást alkalmazod a bőrön a nemkívánatos szőrszálak lehető leghatékonyabb eltávolításához.

Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátor Wet & Dry technológiával

100%-ig vízálló szőrtelenítés a zuhany alatt vagy a fürdőkádban. A meleg vízben végzett epilálás szinte fájdalommentes a Silk-épil 9 Flex gyakori használata esetén.

Vékony ergonomikus markolat

A fürdőkádban vagy zuhany alatt végzett epiláláshoz használhatod a teljesen új formájú csúszásmentes markolatot. A Braun Silk-épil 9 Flex 9002 könnyebb és precízebb epilálást nyújt még a nehezen elérhető területeken is.

Tartsd rendben a bikinivonalad

Készülj a medencénél töltött napra a borotvával vagy a trimmelőfejjel. A Braun Silk-épil 9 Flex 9002 készülékével percek alatt érheted el a sima, borotvált bőrt.

Sima hónalj a Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátorral

Viseld a topodat magabiztosan tökéletesen sima hónaljjal. Az érzékeny területek kezeléséhez használd a készletben található borotválófejet.

Borotválkozás és trimmelés

Változtasd a Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátort egy teljesen funkcionális borotvává vagy trimmelővé. Élvezd a sima borotválkozást még az érzékeny testrészeken is.

Braun Silk-épil 9 Flex epilátor prémium kozmetikai táskával

Mindig tartsd az epilátort és a tartozékait egyetlen helyen. A kozmetikai táskát használhatod a tároláshoz, ugyanakkor védi a készüléket és a tartozékait még utazáskor is.

  1. Braun Silk-épil 9 Flex epilátor
  2. Masszázs kiegészítő
  3. Borotválófej
  4. Trimmelő kiegészítő
  5. Bőrrel érintkező kiegészítő
  6. Tartozék az arcra
  7. Párnázott kiegészítő a bőr mély masszírozásához
  8. Prémium kozmetikai táska

Paraméterek

Típus

Terület Láb

Típus

Típus Hagyományos

Terület

Terület Láb

Típus

Típus Női

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Nedves epilálás, Lemosható fej, Billenő fej, Megvilágítás
Feltétek száma 4
Fejek száma 1
Csomag tartalma Tiszító ecset, Tok/tartó, Trimmelő fej, Masszázs feltét, Borotvafej

Tulajdonságok

Sebességfokozatok száma 2

Szín

Szín Fehér

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BRAEP746
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SE9F9002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15