Oldal frissítése

BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry

Érje el a sima és tökéletesen tiszta bőrt a Silk-épil 7 Wet & Dry epilátorral! A csomagban nem csak egy epilátort talál, hanem egy pár tisztító kefét a hatékony bőrtisztításért. Szárazon és víz alatt is tudja használni. A gyengéd és érzékeny epilálás szempontjából ideális a melegvíz, mivel megnyugtatja és ellazítja a bőrt, javítja a vérkeringést. Az akkumulátor egy órás töltés után körülbelül 40 percig működik. A készülék vezeték nélküli - így védi a felhasználót.

Legfontosabb jellemzők

  • Close-Grip technológia a hatékonyabb epilálásért
  • Használható szárazon, valamint vízben
  • Világítás
  • Csuklós epilálófej
  • Masszázsfej
  • Peeling kefe
  • Arctisztító kefe

Hatékony, kényelmes és gyors epilálás

A forradalmian új Close-Grip technológiával a szőrtelenítés hatékonyabb, mint valaha. A negyven csipesz úgy van kialakítva, hogy eltávolítsa a szőrt a legoptimálisabb szögben, így el tudja távolítani még a legrövidebb szőrszálakat is, amelyek hossza 0,5 mm. A gyönyörűen sima bőrével dicsekedhet akár 4 héten keresztül.
Az epilátor fel van szerelve egy rugalmas fejjel, amely előre és hátra mozgatható legfeljebb 15 fokos szögben. Ez azt jelenti, hogy jobban tud alkalmazkodni a test körvonalaihoz, így biztosítva az alapos szőreltávolítást minimális erőfeszítéssel. A praktikus SmartLight világítás segítségével még a legkisebb szőrszálakat is észreveszi. Válasszon a két sebesség közül - az első fokozat extra kíméletesen epilál, a második fokozat az alapos szőrtelenítéshez megfelelő.

Skin Care

A csomag tartalmaz két tisztító kefét, amely biztosítja a tiszta és egészséges bőrt az egész testen. A peeling kefe finom sörték segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket, és helyreállítja a bőr szerkezetét. Az arctisztító kefe ideális mindennapi arctisztításhoz, hatékonyan eltávolítja a sminket és a különböző szennyeződéseket. A tisztítás ezzel a készülékkel 6x hatékonyabb, mint a hagyományos kézi tisztítás. Ön is használhatja a zuhany alatt, kombinálva a kedvenc arctisztítójával. A készülék működtetéséhez szükséges két AA elem. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Nedves epilálás, Billenő fej
Csomag tartalma Masszázs feltét

Tulajdonságok

Sebességfokozatok száma 2

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat, Akkumulátor
Kód:  BRAEP021
Termékszám:  4210201152088
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15