Oldal frissítése

Braun Silk-épil 7-521 epilátor + karóra ajándékszett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Silk-épil 7-521 epilátor + karóra ajándékszett

A Braun ajándékszettnek minden olyan hölgy örülni fog, aki tökéletesen sima lábakat szeretne és kedveli a minőségi divatkiegészítőket. A szett része a rendkívül hatékony Braun Silk-épil 7-521 epilátor, amely a legfinomabb és legrövidebb, csak 0,5 mm hosszú szőrszálakat is eltávolítja. Az alapos szőrtelenítés és a rendkívüli teljesítmény a Close-Grip technológiájú, 40 csipeszes rendszernek köszönhetően lehetséges, amelyek a szőrszálakat optimális szögben és a bőrfelszínhez még közelebb húzzák ki. Az epilátor rugalmas fejjel van ellátva, amely  előre és hátra dönthető, akár 15°-ban is. Ennek köszönhetően jobban alkalmazkodik a test vonalához és maximális alaposságot biztosít. A SoftLift technológia teszi lehetővé a precíz szőrtelenítést, megemeli a bőrre tapadó szőrszálakat és a csipeszek felé vezeti őket.

A Braun  Silk-épil 7-521 epilátor + karóra ajándékszett legfontosabb jellemzői

  • Braun ajándékszett, amely egy Silk-epil 7-521 epilátort és egy elegáns női karórát tartalmaz
  • A Braun Silk-épil 7-521 eltávolítja a legfinomabb és legrövidebb szőrszálakat is
  • Alapos végeredmény a 40 db, Close-Grip technológiájú csipesznek köszönhetően
  • Epilátor akár 15°-ban dönthető, rugalmas fejjel
  • A SoftLift technológia hatékonyan emeli meg a szőrszálakat
  • Meleg vízben történő használatra tervezett epilátor
  • Integrált megvilágítás
  • Beállítható sebesség
  • Vízálló és mosható

Szárazon, a fürdőkádban és a zuhany alatt is használható

A Braun Silk-épil 7-521 epilátor kiemelkedik sokoldalú használhatósága miatt. A Wet & Dry technológiának köszönhetően szőrteleníthetsz szárazon, de a kádban vagy a zuhany alatt is. Az epilátor vízben való használatának előnye, hogy  a meleg víz felszabadít és relaxál, így az epilálás során is növeli a kényelmet, mivel a víz enyhén nyugtatja a bőrt is. Az epilátor nagy frekvenciájú masszázsrendszerrel is rendelkezik, amely stimulálja a bőrt és csökkenti a húzó érzést. 

Praktikus funkciók

Az epilálás alatti még nagyobb kényelem érdekében a Braun Silk-épil 7-521 Smartlight világítással van felszerelve, amely lehetővé teszi az epilátor könnyű kezelését, miközben kiváló megvilágítást biztosít a legfinomabb szőrszálakhoz. Az egyedi igényektől függően kétféle sebességfokozat választható: különösen kíméletes és különösen alapos epilálás.

A Braun Silk-épil epilátor könnyű karbantartása

Az epilátor és részei természetesen vízállóak és könnyen tisztíthatók. Azért, hogy a karbantartás még egyszerűbb legyen, a készletben egy tisztító ecset is megtalálható. Az epilátor működési ideje 40 perc. Ha lemerült, akkor elegendő csak 60 percig tölteni ahhoz, hogy ismét tökéletesen működjön. A Braun Silk-épil 7-521 egy rendkívül hatékony epilátor, amely kiemelkedik egyszerű használhatóságával és a precíz végeredménnyel, amit biztosít.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér, Rózsaszín

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Nedves epilálás, Megvilágítás
Feltétek száma 2
Fejek száma 1
Csomag tartalma Tiszító ecset, Masszázs feltét

Tulajdonságok

Sebességfokozatok száma 2

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Kód:  BRASE521
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10