Oldal frissítése

Braun SI9187EWH

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun SI9187EWH

A nagyobb halom vasalnivaló sem jelent problémát. 2800 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegszik és munkára kész. 50 g/perc gőznyomással egyszerűen kivasalhatod a nehezen vasalható anyagokat. Amennyiben egyfolytában szúrják a szemed a csúfos gyűrődések, értékelni fogod 230 g/perc gőzlövet funkcióját. Értelemszerűen a vízspriccelő funkció sem hiányozhat. A vasaló kitűnő nagyobb mennyiségű öltözet vasalásához, ugyanis 330 ml tartálya nem igényli a gyakori újratöltést. A maximális kényelem érdekében a(z) Braun SI9187EWH 2,5 m hosszú kábellel rendelkezik.

A(z) Braun SI9187EWH vasaló kulcsfontosságú paraméterei

  • 50 g/perc gőznyomás
  • 230 g/perc gőzlövet
  • Vezeték hossza: 2,5 m

A(z) Braun SI9187EWH vasaló ügyes megoldásai

A cseppzáró rendszer segítségével alacsony hőmérsékleten vasalhatod a kényes textíliákat, anélkül, hogy vízcsepegés okozta foltok keletkeznének a textílián. A vasalótalp nagyon könnyen karbantartható, mivel öntisztító rendszere megakadályozza a szennyeződések tapadását a talphoz.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés, Gyorsmelegítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 800 W
Gőzkibocsátás 50 g/perc
Gőzlövet 230 g/perc
Vasalótalp anyaga Eloxium Premium

Szín

Szín Fekete
Kód:  BRAZE504
Termékszám:  SI9187EWH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05