Oldal frissítése

Braun SI7181VI

5 4 értékelés
48 390 Ft

Braun SI7181VI

Vasaló Braun SI7181VI Oldalnézet

Ha gőzölős vasalót választasz, megmentheti a helyzetet a kitűnő BRAUN gőzölős vasaló. A vasalótalp elkészítéséhez minőségi anyagot használtak amely nem más, mint az első osztályú EloxalPlus. Nagyszerűen siklik az anyagon, és 2× keményebb a rozsdamentes acélnál. Így nem fordulnak elő karcolások, ráadásul hosszú élettartamra számíthatsz. 3100 W-os teljesítményével gyorsabban eléri az üzemi hőmérsékletet, és készen lesz a vasalásra. A vasaló 50 g/perces gőzkibocsátással rendelkezik, amellyel könnyen megbirkózhatsz a vastag anyagokkal, amelyeket nehéz kivasalni. Ha állandóan csúnya redők jelennek meg az anyagon, csak állíts be erősebb gőzlövetet, amelyet akár 230 g/percig fokozhatsz. A kitűnő, 2,5 m hosszú tápkábel gondoskodik a kényelmes vasalásról. A remek BRAUN vasalóval minden redőt hatékonyan kivasalhatsz a ruháidon.

A kitűnő Braun SI7181VI vasaló érdekes funkciói

  • Az elsőrangú BRAUN gőzölős vasaló leegyszerűsíti a ruhák csúnya gyűrődéseinek eltüntetését
  • A remek, 3100 W-os teljesítmény egy szempillantás alatt felmelegíti a vasalót
  • A vasaló gőzkibocsátása 50 g/perc
  • A tartós gyűrődések ellen használd az akár 230 g/perc erejű gőzlövetet
  • A tápkábel hosszúsága 2,5 m
Vasaló Braun SI7181VI Jellemzők/technológia
Vasaló Braun SI7181VI Alulnézet

Az elsőrangú BRAUN gőzölős vasaló funkciói

A minőségi BRAUN vasaló praktikus funkcióinak köszönhetően a népszerűek közé tartozik. A csepegésgátló rendszer a segítőtársad lesz a kényes szövetek vasalásakor alacsony hőfokon, amikor a vasalók hajlamosak a víz elcsepegtetésére. Az öntisztítás funkciónak köszönhetően nagyon könnyű a vasalótalp ápolása, nem tapadnak rá az odaégett szennyeződések. Néha egy kicsit be kell nedvesíteni a makacs gyűrődéseket. Ezért a ruhák benedvesítésére a gyártó előkészítette a permetezés funkciót. A vasaló alapvető funkciója a biztonsági kikapcsolás, amely főleg akkor hasznos, ha hosszabb ideig nem használják a vasalót. Az elsőrangú BRAUN vasaló kiegészítő tulajdonságai kellemesebbé teszik a vasalást.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 3 100 W
Gőzkibocsátás 50 g/perc
Gőzlövet 230 g/perc
Vasalótalp anyaga EloxalPlus

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma 0 ml
Kábel hosszúsága 2,5 m

Szín

Szín Lila

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BRAZE484
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SI7181VI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10