Oldal frissítése

Braun SI7062BL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun SI7062BL

Precízen kivasalt ruhanemű BRAUN SI7062BL gőzölős vasalóval. A vasaló kiválóan ötvözi a teljesítményt és ugyanakkor az egyszerűséget. A gőzáram intenzitásának változtatható beállítása biztosítja a tökéletes gőzölést még a nehezen elérhető gyűrődések hatékony eltávolításához is. A vasalónak kiváló csúszóképességű egyedülálló 3D vasalótalpa van és karcálló is. Ezzel az újítással pillanatok alatt kivasal mindent - a ruháin a tollpihe könnyedségével fog csúszkálni. A karbantartás soha nem volt könnyebb, mint az egyszerű és megbízható öntisztítással, amely megakadályozza a vízkő lerakódását. Nem kell aggódnia sem a vasalás eredménye, sem a vasaló élettartama miatt.

Legfontosabb jellemzők

  • 2600 W teljesítménnyel a vasaló villámgyorsan felmelegszik és kiváló eredményeket produkál
  • Folyamatos gőzkibocsátás max. 50 g/perc, a gőzlövet pedig 225 g/perc a gyűrődések hatékony eltávolítására
  • Extra csúszós eloxált 3D ívelt vasalótalp, karcálló

Gőzölő segéderő

A vasaló folyamatos max. 50 g/perc gőzkibocsátással rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a vasalást a látszólag ellenálló és makacs gyűrődések esetén is. Ehhez hozzájárul a max. 225 g/perces gőzlövet is. A minőségi speciálisan ívelt vasalótalpnak köszönhetően egy mozdulattal ki tud vasalni egy ruhadarabot. Nincs több felesleges gőzfelhő a gőzáram intelligensen változtatható beállításával, mert az pontosan szükség szerint adagolja a gőzt.

Tisztaság és praktikum

Az öntisztító rendszer ellenőrzi a vízkő állapotát a vasalóban és megakadályozza annak lerakódását. Ezzel nem csak a vasaló élettartamát hosszabbítja meg, hanem törődik a vasaló és ruházatának tisztaságával is. Másik funkció, ami a ruhákon levő fehér foltok felszámolását segíti, a vasalótalpból való kicsepegést akadályozó Drip Stop. Kellemes bónusz a könnyű és ergonomikus kialakítás, amelynek köszönhetően jól illeszkedik a kézbe. Részét képezi a 300 ml-es kis tartály. Praktikus a 2,5 méter hosszú kábel is, amely lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 600 W
Gőzkibocsátás 50 g/perc
Gőzlövet 225 g/perc
Vasalótalp anyaga Alumínium

Szín

Szín Kék
Kód:  BRZE05
Termékszám:  41006206
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15