Oldal frissítése

BRAUN SI 9188 EBK

4,4 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN SI 9188 EBK

Vasaló BRAUN SI 9188 EBK Oldalnézet

A(z) BRAUN SI 9188 EBK Vasaló elsőosztályú eszköz időközönkénti vasaláshoz. A nagyobb halom vasalnivaló sem jelent problémát. 2800 W teljesítményének köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik és használatra kész. Alumínium vasalótalppal rendelkezik, amely nagyszerű farmer ruhák vasalásához. 50 g/perc gőznyomással egyszerűen kivasalhatod a vastagabb ruhákat. Amennyiben örökösen szúrják a szemed a gyűrődések, becsülni fogod 230 g/perc gőzlövet funkcióját. Természetesen a vízspriccelő funkció sem hiányozhat. A vasaló remek nagyobb mennyiségű vasalnivaló vasalásához, mivel 330 ml tartálya nem igényli a gyakori újratöltést. A maximális kényelem érdekében a(z) BRAUN SI 9188 EBK 2,5 m hosszú vezetékkel rendelkezik.

A(z) BRAUN SI 9188 EBK vasaló fontos jellemzői

  • Alumínium vasalótalp
  • 50 g/perc gőznyomás
  • 230 g/perc gőzlövet funkció
  • Kábel hossza: 2,5 m
  • A vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi a csapvíz használatát

A(z) BRAUN SI 9188 EBK vasaló remek funkciói

A vasaló legfontosabb előnye a vízkőmentesítő rendszer, amelynek köszönhetően szükségtelen a desztillált víz, elég közönséges csapvízzel feltölteni. Az Anti-drip rendszer segítségével alacsony hőmérsékleten vasalhatod a lágy textíliákat, anélkül, hogy cseppfoltok keletkeznének a ruhán. A vasalótalp viszonylag könnyen karbantartható, mivel öntisztító funkciója megakadályozza a szennyeződések tapadását a talphoz. A biztonsági automatikus kikapcsolás kikapcsolja a(z) BRAUN SI 9188 EBK vasalót, abban az esetben, ha hosszabb ideig nincs használva.

Paraméterek

Díjak

Díjak dTest

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 800 W
Gőzkibocsátás 50 g/perc
Gőzlövet 230 g/perc
Vasalótalp anyaga Alumínium

Szín

Szín Fekete
Kód:  BRASI9188EBK
Termékszám:  SI9188EBK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05