Oldal frissítése

Braun Series 9 Pro 9477cc Silver

4,7 103 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Series 9 Pro 9477cc Silver

A legjobb Braun borotválkozás a BRAUN Series 9 9477cc SILVER borotvával

A BRAUN bemutatja a haladó Series 9 9477cc, borotvát, amely 5 borotvaelemmel ellátott innovatív borotvafejjel van felszerelve. A ProLift trimmert pontosan úgy tervezték, hogy a lehető legkíméletesebben borotválja a rakoncátlan szakállat. Könnyedén megbirkózik az 1, 3 vagy 7 napos borostával. Ezenkívül a borotvát szónikus technológiával látták el, amely a 10 000 rezgésnek köszönhetően kíméletesen több szőrszálat fog be. A bőr pedig tökéletes sima és puha tapintású lesz.

BRAUN Series 9 9477cc SILVER rezgőkéses borotva

Mit nyújt a Series 9?

A BRAUN Series 9 9477cc borotva a borotválkozás új szintjét kínálja, mivel kiemelkedő és innovatív technológiával van felszerelve, hogy a legfinomabb szőrszálakat is kíméletesen eltávolítsa. A BRAUN Series 9 9477cc borotva Németországban készült, hogy akár 7 évig használhasd.

Sima borotválkozás a BRAUN Series 9 9477cc-vel

A BRAUN Series 9 9477cc borotva ideális a sima borotválkozáshoz, még sűrű szakáll esetén is. A borotva a 0,05 mm-nél rövidebb szakállhoz is képes alkalmazkodni. Mindez a speciálisan tervezett pengéknek és az AutoSense technológiának köszönhető.

BRAUN Series 9 9477cc egyedülálló szónikus technológiával

A BRAUN Series 9 9477cc egyedülálló szónikus technológiával rendelkezik, amely kíméletesen és hatékonyan borotvál. Ráadásul akár 10%-kal gyorsabban borotvál*.

*az előző generációs Braun Series 9-hez képest

100%-ban vízálló borotva

Az új BRAUN Series 9 9477cc borotva 100%-ban vízálló, így egyenesen a zuhany alá is beviheted. A simább borotválkozásért használj borotvahabot vagy gélt, hogy a borotválkozás még élvezetesebb legyen. A bőröd csodálatosan puha lesz.

Pontos és precíz borotválás

A BRAUN Series 9 9477cc borotva speciális kapcsolóval van felszerelve, amellyel rögzítheted a borotvafejet. Ennek köszönhetően még a rakoncátlan szakállat is leborotválhatod. Borotválj le minden szálat precízen és pontosan.

A BRAUN Series 9 9477cc borotva akár 50%-kal hosszabb üzemideje

A BRAUN Series 9 9477cc borotva akár 50 %-kal hosszabb akkumulátor-üzemidőt biztosít. Ugyanis a világ első újratölthető borotva tokjával van felszerelve. Így akár 6 hétig tartó működést biztosít kábel nélkül.

Praktikus SmartCare 5 az 1-ben központ

A BRAUN Series 9 9477cc borotva része a speciális SmarCare központ is, amely automatikusan kiválasztja a tisztítási programot. Ezzel egyidejűleg a központ feltölti a gépet, és higiénikusan megtisztítja, megkeni és megszárítja azt. És mindehhez elég egyetlen gombnyomás.



Paraméterek

Típus

Típus Férfi
Terület Arc

Terület

Terület Arc

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Működési idő 60 perc
Töltési idő 1 óra

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Vízálló, Elöblíthető, LED töltésjelző, Digitális kijelző, Gyorstöltés

Ajánlott

Ajánlott Nedves borotváláshoz

Szín

Szín Ezüst
Kód:  BRAHS648
Termékszám:  BS99477cc
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20