Oldal frissítése

Braun Series 9 Pro 9417s Silver

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Series 9 Pro 9417s Silver

A legjobb Braun borotválkozás a BRAUN Series 9 9417s borotvával

A BRAUN bemutatja a haladó Series 9 9417s, borotvát, amely 5 borotvaelemmel ellátott innovatív borotvafejjel van felszerelve. A ProLift trimmert pontosan úgy tervezték, hogy a lehető legkíméletesebben borotválja a rakoncátlan szakállat. Könnyedén megbirkózik az 1, 3 vagy 7 napos borostával. Ezenkívül a borotvát szónikus technológiával látták el, amely a 10 000 rezgésnek köszönhetően kíméletesen több szőrszálat fog be. A bőr pedig tökéletes sima és puha tapintású lesz.

BRAUN Series 9 9417s SILVER rezgőkéses borotva

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Mit nyújt a Series 9?

A BRAUN Series 9 9417s borotva a borotválkozás új szintjét kínálja, mivel kiemelkedő és innovatív technológiával van felszerelve, hogy a legfinomabb szőrszálakat is kíméletesen eltávolítsa. A BRAUN Series 9 9417s borotva Németországban készült, hogy akár 7 évig használhasd.

Sima borotválkozás a BRAUN Series 9 9417s borotvával

A BRAUN Series 9 9417s borotva ideális a sima borotválkozáshoz, még sűrű szakáll esetén is. A borotva a 0,05 mm-nél rövidebb szakállhoz is képes alkalmazkodni. Mindez a speciálisan tervezett pengéknek és az AutoSense technológiának köszönhető.

BRAUN Series 9 9417s egyedülálló szónikus technológiával

A BRAUN Series 9 9465cc egyedülálló szónikus technológiával rendelkezik, amely kíméletesen és hatékonyan borotvál. Ráadásul akár 10%-kal gyorsabban borotvál*.

*az előző generációs Braun Series 9-hez képest

100%-ban vízálló borotva

Az új BRAUN Series 9 9417s borotva 100%-ban vízálló, így egyenesen a zuhany alá is beviheted. A simább borotválkozásért használj borotvahabot vagy gélt, hogy a borotválkozás még élvezetesebb legyen. A bőröd csodálatosan puha lesz.

Pontos és precíz borotválás

A BRAUN Series 9 9417s borotva speciális kapcsolóval van felszerelve, amellyel rögzítheted a borotvafejet. Ennek köszönhetően még a rakoncátlan szakállat is leborotválhatod. Borotválj le minden szálat precízen és pontosan.

A BRAUN Series 9 9417s borotva üzemideje akár 60 perc

A BRAUN Series 9 9465cc borotva kellemes előnye a hosszú, akár 60 perces akkumulátor-üzemidő. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátor gyors, 5 perces feltöltést tesz lehetővé, így mindig a rendelkezésedre áll.

Praktikus töltőállvány

Ahhoz, hogy a BRAUN Series 9 9417s borotva mindig azonnal használatra kész legyen, elég minden használat után egyszerűen a töltőállványba helyezni.

Paraméterek

Típus

Típus Férfi
Terület Arc

Terület

Terület Arc

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Működési idő 60 perc
Töltési idő 1 óra

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Vízálló, Elöblíthető, LED töltésjelző, Digitális kijelző, Gyorstöltés

Ajánlott

Ajánlott Nedves borotváláshoz

Szín

Szín Ezüst
Kód:  BRAHS658
Termékszám:  BS99417s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20