Oldal frissítése

Braun Series 7-7899cc Clean&Charge Wet&Dry

4,6 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Series 7-7899cc Clean&Charge Wet&Dry


Mi különbözteti meg a pontos borotvák BRAUN másoktól?

Borotválkozási rendkívüli eredmény egyesíti simaság és kényelem kompromisszumok nélkül. A borotva Braun Series 7 választotta legjobb borotva kiváló technológiával.

1. Az ügyvezető a tökéletes borotválkozáshoz: Series 7 leborotválja a szakállát egy csapásra több, mint más készülékek két mozog. A fej mozgás rendkívül keskeny, annak ellenére, hogy tartalmaz négy specializált borotválkozás elemekkel. Ennek eredményeként, ez lesz a nehezen hozzáférhető helyeken és leborotválja a szakállát körvonalai mentén és az orr alatt, ahol a nagyobb elektromos borotvák általában nem.

2. Finoman bőr, mint minden elektromos borotvák Braun és Braun Series 7 mozog egy egyenes vonal. Nem kell, hogy menjen vissza ugyanarra a helyre kétszer, ami jelentősen csökkenti a bőrirritáció kockázatát.

3. Német kivitelezés: Minden borotvák Braun Series 7 tervezése, kivitelezése és Németországban gyártott. Kiváló minőségű borotvák úgy kerülnek kialakításra, hogy tart, legalább 7 évig.


4 borotválkozási elemek

4 borotválkozási elemek

Mindegyik szakosodott másfajta arcszőrzet, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse akár egyetlen húzza erősen rakoncátlan szakáll. One kevésbé mozog, amikor borotválkozás kevesebb bőrirritációt.

Intelligens borotva

Intelligens borotva

Sonic technológia Braun rögzíti a szakáll és automatikusan alkalmazkodik hozzájuk. Azon a helyen, ahol vastagabb szakáll, óraszerkezet egyszerűen nyújt nagyobb teljesítményt. Ez egy okos megoldás!

személyre szabott borotválkozás

személyre szabott borotválkozás

Választani aszerint, hogy a bőr típusától és személyes preferenciáit, egyike annak az öt módok borotva érzékeny bőrre érzékeny a Turbo. Minden az egy gombnyomással.

Přizpůsobení se konturám

Alkalmazkodás a kontúrok keresztül 8-D

Köszönhetően a teljesen rugalmas borotvafej és mozgó elemei a borotva Braun Series 9 alkalmazkodik a bőrt finoman és rögzíti egy csapásra több arcszőrzet, mint más készülékek.


stanice Clean&Charge

Minden nap egy új

Világ egyedülálló tisztító és töltőállomás Clean & Charge alkohol alapú, 4 funkcióval megnyomásával eltávolítja 99,99% -a baktériumok. Ezen túlmenően, a borotva automatikusan keni és díjakat.

A száraz és nedves borotválkozási

A száraz és nedves borotválkozási

A Series 7 borotva, akkor borotválja száraz vagy használja víz, hab vagy borotválkozó gél még jobban siklik, és úgy érzi simább bőrt.

teljesen vízálló

teljesen vízálló

Tapasztalja első osztályú német technológiával. Minden borotvák Braun van mélységig vízálló 5 méter, megkönnyítve a tisztítást könnyen öblíthető folyóvíz alatt, vagy akár meg is borotválja a zuhany alatt.

Špičková Li-Ion baterie

Borotválkozás tápegység nélkül 50 percig

Top Li-ion akkumulátor biztosítja a folyamatos teljesítmény és teljesen feltölti egy óra. Minőségű kijelző mutatja a hátralévő időt.Ez a vezeték nélküli, és ezért csak akkor működik, anélkül, hogy a hálózati kábel - használati védelmet.

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Terület

Terület Arc

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Működési idő 50 perc

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős, Digitális kijelző
Vágási hosszúság 0,05 mm
Tartozékok mérete 0,05 mm

Ajánlott

Ajánlott Nedves borotváláshoz

Szín

Szín Ezüst
Kód:  BRAHSP011
Termékszám:  4210201167303
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20