Oldal frissítése

Braun Series 7-7893s Wet&Dry

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Series 7-7893s Wet&Dry


Mi különbözteti meg a BRAUN borotvákat másoktól?

A Braun Series 7 borotva kiváló választás, mivel kompromisszumok nélkül egyesíti simaságot és a kényelmet.

1. A tökéletes borotválkozáshoz: A Braun Series 7 borotva több szőrszálat ragad meg egyetlen mozdulattal, mint más borotvák kettővel. A fej mozgása rendkívül keskeny, annak ellenére, hogy négy specializált borotválkozási elemet tartalmaz. Ennek eredményeként olyan nehezen hozzáférhető helyeken is leborotválja a szakállát, mint az orr és az áll alatti terület, ahol a nagyobb elektromos borotvák általában nem.

2. A Braun Series 7 egyenes vonalban mozog. Nem kell visszamennie ugyanarra a helyre kétszer, ami jelentősen csökkenti a bőrirritáció kockázatát.

3. Német kivitelezés: Minden Braun Series 7 borotvát Németországban terveztek és gyártottak. A kiváló minőségű borotvák úgy kerülnek kialakításra, legalább 7 évig tartsanak.


4 holicí prvky
 

4 borotválkozási elem

A négy speciálisan kialakított vágóelem több szőrszálat ragad meg egyetlen mozdulattal, mint más borotvák kettővel – a kevesebb mozdulatért és a kisebb bőrirritációért

Chytrý holící strojek
 
 

Az intelligens borotva

A Braun Intelligens Sonic technológiája érzékeli szakállát, és alkalmazkodik hozzá. A borotva érzékeli a szakáll sűrűségét, és extra teljesítményt nyújt ott, ahol szükséges.

 

Personalizované holení
 

Személyre szabott borotválkozás

Öt borotválkozási mód az Érzékenytől a Turbóig, amelyekkel személyre szabhatja borotválkozási élményét a bőrtípusának és igényeinek megfelelően 

 

Přizpůsobení se konturám
 
 

8 D rugalmas borotválkozási rendszer

A 8 irányba mozgatható billenő borotvafej a leginkább problémás körvonalakkal is megbirkózik. Egymástól függetlenül mozgó szitákkal és vágó elemekkel egy billenő fejre rögzítve a Micro- és MacroMotion kombinációjával. A bőrtől való távolság mindössze 0,05 mm.


Hlava pro přesné holení
 
 

 

Precíziós HeadLock

A Braun precíziós HeadLock rögzíti a borotvafejet a maximális szabályozás érdekében az olyan nehezen elérhető helyeken, mint az orr és az áll alatti terület.

 

Pro mokré i suché holení
 
 

Nedves vagy száraz borotválkozás

A Series 7-tel borotválkozhat szárazon vagy használhatja vízben, borotvahabbal vagy borotvagéllel is a jobb siklás és a simább bőrfelszín érdekében.

Zcela voděodolný
 

100%-osan vízálló

Tapasztalja meg a prémium német mérnöki minőséget. Minden Braun borotva vízálló 5 méter mélységig, így kényelmesen leöblítheti folyóvízben vagy használhatja akár a zuhany alatt is.

 

Špičková Li-Ion baterie
 

50 perc vezeték nélküli borotválkozás

A korszerű Li-Ion akkumulátor sosem veszít teljesítményéből, és teljesen feltöltődik egy órán belül. A prémium kijelző mutatja a fennmaradó borotválkozási időt.

 

 

Paraméterek

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Működési idő 50 perc
Töltési idő 1 óra

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős, Digitális kijelző

Ajánlott

Ajánlott Nedves borotváláshoz

Szín

Szín Ezüst
Kód:  BRAHSP012
Termékszám:  4210201166665
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20