Oldal frissítése

BRAUN Series 3 300s

4,5 158 értékelés
24 990 Ft

BRAUN Series 3 300s


BRAUN Series 3 300ss borotvatökéletes illeszkedéssel és a bőrhöz való komforttal

A Braun egy ikonikus német márka, amely a világszínvonalú precíziós borotvákra specializálódott. Világszerte nagyra értékelik egyszerű, intuitív kialakítása és kiváló termékteljesítménye miatt. A Braun márkában a férfiak világszerte megbíznak, ez a világ első számú borotvája. *
Minden Braun borotva egyenes, intuitív mozdulatokkal dolgozik, így nem kell kétszer körözni ugyanazon a helyen, ami segít minimalizálni a bőrirritációt.
A speciális borotválkozó részek nyomásérzékenyek és szabadalmaztatott fémrács (SensoFoil) védi őket - a tiszta, sima borotválkozásért és a nagyszerű bőrkomfortért.
Minden BRAUN Series 3 300ss borotvát Németországban terveznek és gyártanak, ahol a legnagyobb figyelmet fordítják a pontosságra és a részletekre. Minőség, amit minden nap érezni fogsz.

*A 2015 júliusától 2016 júniusáig terjedő időszak értékarányos részesedése alapján. Forrás: Vezető piackutató intézet.


A csomag tartalma: 

  • BRAUN Series 3 300ss borotva
  • Töltő
  • Borotvafej védőburkolat

Lépésenkénti borotválkozás

A 3 speciális borotválkozórész együttesen biztosítja a sima és kíméletes borotválkozást. A BRAUN Series 3 300ss szabadalmaztatott SensoFoil technológiája megvédi a bőrt az ultraéles pengéktől.

Tökéletes alkalmazkodóképesség

3 egymástól függetlenül mozgó borotválkozó rész (3-Flex fej) alkalmazkodik az arc minden kontúrjához -BRAUN Series 3 300ss a maximális bőrérintkezésért.

Bőrérzékenység

A BRAUN Series 3 300ss pengéi reagálnak a nyomásra, és automatikusan beállítják a bőr védelmét. A gyengéd borotválkozásért és a sima bőrért.

BRAUN Series 3 300ss borotva intelligens formatervezéssel

A BRAUN Series 3 300ss borotválkozási teljesítménye a szupervékony borotvafejbe van beépítve, így könnyen eljuthatsz a nehezen elérhető területekre, például az orr alá.


Német technológia

A BRAUN Series 3 300ss borotva hosszú élettartamra készült. Az ergonomikus markolat biztonságos borotválkozást biztosít még vízzel, habbal vagy géllel is.

A BRAUN Series 3 300ss használható kábellel vagy kábel nélkül

Az energia soha nem fog elfogyni. A SmartPlug automatikus 100-240 V-os feszültségszabályozóval rendelkezik, így a BRAUN Series 3 300ss borotvát a világ minden táján használhatod még útközben is.

2 nagy teljesítményű akkumulátor

Két nagy teljesítményű NiMH akkumulátor gyorstöltési technológiával. A BRAUN Series 3 300ss borotvapamacsokkal egy 5 perces gyorstöltés 1 borotválkozáshoz elegendő.




Paraméterek

Típus

Típus Férfi
Terület Arc

Terület

Terület Arc

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Működési idő 20 perc
Töltési idő 1 óra

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Vízálló, Elöblíthető
Vágási hosszúság 0,05 mm
Tartozékok mérete 0,05 mm

Ajánlott

Ajánlott Száraz borotváláshoz
Kód:  BRAHS305
Jótállás: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15