Oldal frissítése

Braun Series 3 300 Red

4,9 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Series 3 300 Red


Tökéletes illeszkedés és kényelem a bőr számára.

A Braun a világszínvonalú precíziós borotvákra szakosodott, legendás német márka. Világszerte elismert, letisztult formavilágú és kimagasló teljesítményéről ismert. A világ összes férfija egyetértene, hogy a Braun a világ elsőszámú borotva márkája.* Minden Braun borotva egyszerre több szőrszálat ragad meg az első mozdulattal, így nem szükséges ugyanazon felületen kétszer használnia, ami segít minimálisra csökkenteni a bőrirritációt. A speciális vágóelemek nyomásra érzékenyek és szabadalmaztatott SensoFoil™ technológiának köszönhetően alapos borotválkozást tesz lehetővé. Minden Series 3 borotvát Németországban fejlesztettek kivételes precizitással és figyeltek a részletekre is. Minőség, melyet minden nap tapasztalhat.

*Piaci részesedés 2015 júliusa és 2016 júniusa között. Forrás: Vezető piackutató intézet.


A Braun Series 3 300 Red csomag tartalma :

  • Braun Series 3 300s borotva
  • töltő
  • védőfedél a borotvafejhez 

Braun Series 3 300 Red

Fejlett borotválkozás

3 különálló vágóegység dolgozik együtt az alapos és gyengéd borotválkozás érdekében. A Braun szabadalmaztatott SensoFoil™ technológiája megvédi bőrét az ultra éles késektől.


Braun Series 3 300 Red

Tökéletes alkalmazkodóképesség

A három független borotválkozó alkatrész (3-Flex fej) minden arcformához alkalmazkodik - a bőrrel való maximális érintkezés érdekében.

Braun Series 3 300 Red

Ügyel a bőrre

A Braun beépített nyomásérzékelője automatikusan működésbe lép, hogy megvédje bőrét. Az alapos és kényelmes borotválkozásért.


Braun Series 3 300 Red

Intelligens kivitelezés

A Series 3 ProSkin borotválási teljesítménye a vékony és precíz fejnek köszönhető, mely az olyan nehezen elérhető területeken is kiválóan teljesít, mint például az orr alatti terület.


Braun Series 3 300 Red

Német technológia

A Braun Series 3-at úgy tervezték, hogy tartós legyen. Az ergonómikus markolat biztonságos borotválkozás biztosít vízzel, szappannal vagy géllel. 

Braun Series 3 300 Red

100%-ig vízálló

Az összes Braun borotva vízálló 5 méteres mélységig. Leöblíthető folyóvíz alatt is, így a tisztítása könnyű és higiénikus.


Braun Series 3 300 Red

Vezetékes vagy vezeték nélküli használat

A Braun borotva soha nem fogja cserben hagyni. Hála az intelligens csatlakozónak, a borotva azonnal alkalmazkodik a feszültséghez 100V és 240V között, így a világ bármely pontján használható.


Braun Series 3 300 Red

2 erősakkumulátor

Két nagy teljesítményű NiMH akkumulátor gyors töltési technológiával. Egy teljes borotválkozás mindössze 5 percig töltés elegendő.



Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Terület

Terület Arc

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Hálózati, Akkumulátor
Működési idő 20 perc
Töltési idő 1 óra

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Vízálló, Elöblíthető, LED töltésjelző

Ajánlott

Ajánlott Nedves borotváláshoz

Szín

Szín Fekete, Piros

Tulajdonságok és funkciók

Csomag tartalma Adapter
Kód:  BRAHSP019
Termékszám:  4210201163343
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20