Oldal frissítése

BRAUN Satin Hair 7 EC1

5 2 értékelés
23 790 Ft

BRAUN Satin Hair 7 EC1

Romantikus hullámok fáradtság nélkül. A(z) BRAUN által gyártott csipeszes hajsütővas kulcsfontosságú az olyan nők számára, akik csodás hajfürtöket szeretnének a hajszobrász látogatása nélkül. Ez a megbízható hajsütővas csipeszes alakjáról ismerhető fel. A csipesszel könnyebb megfogni a hajat, így minden hullám egyformán tökéletes lesz. Fejének átmérője 24 mm, így ez a hajsütő a szélesek közé tartozik. Elsősorban hosszabb hajhoz és nagyobb hullámok készítéséhez ajánlott. A fej felülete kerámia, aminek köszönhetően nincsenek túlforrósodott részei, így vékony vagy károsodott hajhoz is használható. Extra gyors felmelegedési ideje egy újabb bizalomgerjesztő tulajdonsága. A(z) BRAUN Satin Hair 7 EC1 voltaképp 58,80 s elteltével kész a bevetésre. A tökéletes hajkoronához a hajunk típusához megfelelő hőmérsékletet kell választanunk. A(z) BRAUN hajsütővas 5 hőmérséklet fokozatot kínál, max. hőmérséklete pedig 185 °C. Fontos, hogy finomabb hajra alacsonyabb hőfokot, míg sűrűbb hajra magasabb hőfokot válasszunk. A negatív ionos technológia selymesebbé és hidratáltá teszi a hajat.

Hajsütővas BRAUN Satin Hair 7 EC1 Jellemzők/technológia
Hajsütővas BRAUN Satin Hair 7 EC1 Jellemzők/technológia

A(z) BRAUN Satin Hair 7 EC1 hajhullámosító vas fontosabb jellemzői

  • BRAUN csipeszes elektromos hajgöndörítő a romantikus hullámokért
  • Anyag: kerámia
  • Maximális hőfoka: 185 °C
  • Hőmérséklet fokozatok: 5
  • Felmelegedési ideje: 58,80 s
  • Automatikus kikapcsolás
  • Könnyű és egyszerű használat
  • A vezeték hossza: 2 m
  • A hajsütővas átmérője: 24 mm

A(z) BRAUN Satin Hair 7 EC1 hajsütővas biztonsági funkciói

Automatikus kikapcsolás funkcióval is bír, így nem gond ha elsietsz otthonról. A(z) 2 m hosszú hálózati kábel kényelmes használatot biztosít. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellé költöznöd. Elegáns formája már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 58,8 s
Hőmérséklet fokozatok száma 5
Max. hőmérséklet 185 °C
Kábel hosszúsága 2 m
Átmérő 24 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, Ionizálás

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAT4162
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1100023844
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15