Oldal frissítése

BRAUN Satin Hair 7 AS720 Ionic

4,6 12 értékelés
26 590 Ft

BRAUN Satin Hair 7 AS720 Ionic

A Braun Satin Hair 7 AS720 hajformázót kifejezetten arra tervezték, hogy hajad a legtökéletesebben álljon. A különleges Satin Iontec technológiának köszönhetően a haj minden alkalommal fényes és egészséges. A zöld ionsugár aktív ionok millióit juttatja a hajba összegyűjtve a nedvességet a levegőből. Az eredmény tökéletes, ragyogó frizura. A speciálisan kialakított szűrőháló meggátolja a haj töredezését, valamint megakadályozza, hogy a hajformázó véletlenül bekapja a hajszálakat. Így biztonságosan készítheted el firuzáradat, és a szűrőt is könnyedén tisztíthatod.

Ezen kívül a két tartozék segítségével könnyedén készítheted el tökéletes frizurádat. Használd a nagy körkefét formázáshoz (38 mm), vagy a fésűtartozékot. A két hő- és légáramfokozat lehetővé teszi, hogy igényeid szerint állítsd be a hőmérsékletet és a légáramlat erősségét. Így a hajad nem szárad ki és megtartja fényét és lágyságát. A hideglevegő gomb segítségével rögzítheted a hajformát. A Braun hajformázó segítségével úgy formázhatod hajadat, ahogy csak szeretnéd: loknik, hullámok, becsavart hajvégek vagy lágy hullámok az arc körül.

Műszaki adatok:

Fogyasztás:
700 W

Tartozékok száma:
2

További jellemzők:
Satin Iontec techonlógia
Speciálisan kialakított szűrőhűló
Ergonómikus fogó
Hideglevegő gomb
Két hő- / légáramfokozat

A csomag tartalma:
Satin Hair 7 légfúvásos AS 720 hajformázó
Nagy körkefe (38 mm)
Fésűtartozék

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 700 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 2

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAT4162c2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1100023849
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10