Oldal frissítése

Braun MQ3145.WH

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun MQ3145.WH

A Braun MQ3145.WH univerzális botmixer nem foglal sok helyet, viszont segít a desszertek, friss házi sütemények, mártások és krémlevesek elkészítésében. Néhány másodpercen belül apróra vágja a diót, a fűszernövényeket és a zöldségeket, és zúzott jég is készíthető vele. A  keverő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, és nagy teljesítményű motorral rendelkezik. A sebességet egyszerűen beállíthatod az összesen elérhető 11 sebességfokozattal. A SplashControl technológia megakadályozza a kilöttyenést, így nem jut ki folyadék a tartályból. Az extra tartós rozsdamentes acél kések nagyobb és keményebb alapanyagokat is képesek kezelni. A POWERBell PLUS-nak köszönhetően, amely a penge közepén további aprítót tartalmaz, Braun botmixerrel még pontosabb és gyorsabb eredményeket érhesz el.

A Braun MQ3145.WH botmixer legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű botmixer 
  • A konyhában való sokoldalú használatra
  • Jellegzetességek: Jégtöréshez, Vágás, Habverés és Mixelés
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • 11 sebesség áll rendelkezésre
  • A SplashControl technológiával a folyadék nem jut ki a tartályból
  • A penge közepén extra aprítókés a pontosabb eredményekhez
  • Braun MQ3145.WH habverővel és aprítással
  • A tartozékok gyors és egyszerű cseréje EasyClick rendszerrel
  • A csúszásgátló fogantyú kényelmes használatot biztosít
  • 600 ml-es műanyag tartály, BPA mentes
  • Szín: szürke-fehér

Képes kezelni az összes ételt

A hús, a kemény sajtok, a diófélék, a fűszernövények és a zöldségek szó szerint néhány pillanat alatt felapríthatók.. A keverő habverést, keverést és dagasztást is lehetővé tesz. Segítségével finom desszerteket készíthetsz, tejszínhabbal vagy tojással. Az asztali turmixgép pontosan összekeveri a leveseket, az italokat és a mártásokat. Az aprító feltéttel kombinálva a Braun botmixer egyszerre nagyobb mennyiségű ételt is képes kezelni.

Tökéletesen könnyen kezelhető és karbantartható

A Braun MQ3145.WH 2 gombos EasyClick rendszert tartalmaz az összes tartozék gyors és egyszerű cseréjéhez. A mosogatógépben az egyes tartályokat és a tartozékokat kényelmesen el lehet mosni. A maximális kényelem érdekében a turmixgép csúszásmentes fogantyúval van ellátva, amely biztosítja a biztonságos tapadást és a nagy kényelmet. Rendelkezik még egy 600 ml térfogatú műanyag tartállyal is, amely ártalmatlan BPA-mentes anyagból készül. A Braun botmixer egyszerűen felbecsülhetetlen segítséget nyújt minden konyhában.


Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 2
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő

Sebesség

Teljesítmény 1 000 W
Sebességfokozat 11
Kód:  BRAMT730
Termékszám:  MQ3145WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05