Oldal frissítése

Braun MQ3135WH

24 990 Ft

Braun MQ3135WH

Botmixer Braun MQ3135WH ...

Az igencsak hasznos BRAUN merülő botmixer nem foglal sok helyet, mégis könnyedén készíthetsz vele turmixokat, mártásokat, kásákat vagy hibátlan tojáshabot. A mixerhez tartozik egy keverőtál aprítóval, mely a fűszernövényektől a dióig mindent felaprít. A tökéletes eredmény érdekében 750 W teljesítőképességű motorral látták el. Ezenkívül turbó módot is kínál. A sebesség egyszerűen beállítható a rendelkezésre álló 11 sebességszinttel. A sebességet könnyedén beállíthatod a gomb nyomásának fokozásával. Nem hiányzik a kilöttyenések elleni védelem, melynek köszönhetően forró alapanyagokat is keverhetsz. A minőségi BRAUN botmixer hosszú élettartammal kérkedik. A keverőszár anyaga rozsdamentes acél.

Braun MQ3135WH fő tulajdonságai

  • Az igazán praktikus BRAUN botmixer jóval egyszerűbbé teszi a konyhai munkát
  • 11 sebességfokozat
  • Turbó fokozatot is kínál
  • Folyamatos sebességszabályozással kérkedhet
  • A keverőszár alapanyaga rozsdamentes acél
  • Eme Braun MQ3135WH teljesítménye: 750 W
  • Az összes kiegészítő mosogatógépben tisztítható
Botmixer Braun MQ3135WH ...
Botmixer Braun MQ3135WH ...

Az elsőrangú BRAUN botmixer a tartozékok széles skálájával rendelkezik

Eme Braun MQ3135WH dobozában számos praktikus tartozék vár rád. Az aprító feltét segítségével igazi fűszernövényes pesto készíthető, de ledarálja a diót és apróra vágja a zöldségeket és gyümölcsöket is. A csomagnak aprítóedény szintén a része, amelyben feldolgozhatsz minden hozzávalót. A habverő feltéttel krémeket, majonézt vagy tejszínhabot is készíthetsz. A botmixer egyik különlegessége a szűk talppal rendelkező aprító feltét, mely lehetővé teszi, hogy a koktélt a pohárban mixeld. Bizonyosan tetszeni fog, hogy a feltétek gond nélkül tisztíthatók mosogatógépben is.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok, Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 750 W
Sebességfokozat 11
Kód:  BRATM745
Jótállás: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05