Oldal frissítése

Braun MQ 9037X

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun MQ 9037X

A világhírű német Braun cég többfunkciós botmixere segítségével rekordidő alatt készíthetsz el sokféle ételt. Az eszköz nem csupán a hagyományos mixelést végzi el, hanem apríthatsz is vele, és habos krémek kikeverésére is alkalmas. A beépített Smart Speed gomb segítségével kezelése egyszerű, mivel a gomb érzékeli azt, hogy milyen erősen nyomod. A teljesítményt ez alapján szabályozza, minél erősebben nyomod a gombot, annál apróbbra fogja mixelni az ételt. A szabadalmaztatott Splash Control technológia segítségével akkor sem kell a rendetlenség miatt aggódnod, ha éppen nyitva felejtenéd a keverőtartályt.

Modern botmixer a Multiquick 9 sorozatból

  • 1000 W teljesítmény
  • SmartSpeed egykezes használat
  • ActiveBlade - mozgatható penge és aprítófej
  • Fagyos ételeket is apríthatsz vele
  • Kellemes tapintású, lágy bevonatú, csúszásmentes markokat 
  • Extra penge
  • Virág formájú rozsdamentes acél aprítófej

Innovatív penge

A Braun által kifejlesztett egyedi Active Blade technológia a pengét forgás közben fel-le mozgatja, így a szilárd alapanyagokat is 40%-kal kevesebb energiafelhasználással aprítja fel, tehát a többi hasonló készülékkel ellentétben ez a botmixer nem fog túlmelegedni. A jobb eredményt a különleges PowerBall Plus penge biztosítja, forgás közben maximális vágási sebességgel aprítja az ételt kis darabokra.

A mixer vége virág formájú, különböző szögben dönthető, és a nehezen hozzáférhető helyekre is elérsz vele, így az edény teljes tartalmát maradéktalanul felapríthatod. A botmixerhez számos kiegészítőt kapsz, amelyekkel szószokat, leveseket, püréket vagy turmixokat készíthetsz. Ezen kívül jár még hozzá egy 500 ml-es pengés vágóedény, egy 600 ml-es BPA-mentes műanyag edény, és egy krumpli- és zöldségpüré elkészítéséhez tervezett habverő. Az EasyClick Plus rendszernek köszönhetően a tartozékok cseréje csupán pár másodpercet vesz igénybe.

További információ:

Méret: 
6,8 × 41 × 6,8 cm
Tömeg:
1 kg

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok, Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Passzírozó tárcsa

Sebesség

Teljesítmény 1 000 W
Maximum fordulatszám 13 500 ford/perc
Kód:  BRTM02
Termékszám:  0X22111180
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05