Oldal frissítése

BRAUN MobileShave M-90

4,2 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN MobileShave M-90

A Braun M-90 hordozható borotva tökéletes borotválkozást biztosít akár útközben is. A készülék mérete nagyon praktikus és működtetéséhez mindössze 2 db AA elemre van szükség. Rövid utakra is magaddal viheted, de akár munkába menet is használhatod. A készülék, kis mérete ellenére ugyanolyan kiválló borotválkozást biztosít mint az eddigi Braun modellek. A Braun MobileShave része a kicsúsztatható hosszúhaj-vágó így bajuszát és barkóit is formában tarthatja.

A készülék fel van szerelve egy Smart Foil szitával, amely befogja a különböző irányokban növő szőrszálakat. Sőt mi több, a Smart Foil ultrarugalmas, így könnyen igazodik az arc kontúrjaihoz. Ami szintén érdekes, hogy a Braun MobileShave egy elforgatható feltéttel is rendelkezik, mely megvédi a villanyborotvát amikor az nincs használatban, továbbá a készülék meghosszabitásaként is funkcionál lehetővé téve a precízebb, kényelmesebb borotválkozást. A Braun MobileShave folyó víz alatt teljesen mosható, így borotválkozás után a tisztítása is könnyű.

Műszaki adatok:
Borotva típusa: PLA (SmartFoil)
Karbantartás: Mosható
Áramforrás: 2 db AA elem (akkumulátorral együtt)

Paraméterek

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Elemes
Működési idő 58,82 perc

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Elöblíthető, Trimmelős

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAT1006a
Termékszám:  4210201088868
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20