Oldal frissítése

Braun M 60

4,3 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun M 60

A Braun M60 hordozható borotva tökéletes borotválkozást kínál az úton lévőknek is. Rendkívül kompakt és egy pár AA elem működteti. Hasznos lehet például, ha hétvégi házba, üzleti útra vagy rövid kirándulásra indulsz. A kis méretei ellenére ez a modell tökéletes borotválkozást biztosít, amelyet a Braun termékeitől már megszokhattál
A készülék Smart Foil okos fóliát használ, amely megragadja a különböző szőrszálakat minden nehézség nélkül. Ráadásul a fólia rendkívül rugalmas, így könnyen alkalmazkodik az archoz. A forgó fedő nemcsak megvédi a készüléket az utazás során, de meg is hosszabbítja az eszköz testét, így kényelmesebb lehet a kezelés borotválkozás közben. Borotválkozás után csak öblítsd le az eszközt a folyó víz alatt.  

Műszaki adatok
Borotva típusa: planer (SmartFoil)
Karbantartás: mosható
Áramforrás: 2 db AA elem

Paraméterek

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Elemes
Működési idő 58,82 perc

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Elöblíthető

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAT1006b
Termékszám:  81435422
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15