Oldal frissítése

Braun IS7055WH

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun IS7055WH

Hatékony teljesítmény az igényes vasaláshoz

A BRAUN IS 7055 professzionális gőzfejlesztő a CareStyle 7 szériából 450 g / perc magas gőznyomással rendelkezik , amely könnyen kezelhető akár a legnehezebb gyűrődésekkel is, és a probléma mégsem teszi ingerlékenyé.A gőzfejlesztő előnye a 3D BackGlide vasalási terület, melynek lekerekített élei révén könnyebbé válik minden ruhadarab, és játékosan lekapcsolja a gombok vagy zsebek formájában lévő akadályokat. 


A BRAUN IS 7055 WH legfontosabb jellemzői

  • Az erős gőzkibocsátás kiegyenlíti az egyenlőtlenséget
  • Tartós zafír 3D vasalótalp
  • Teljesítmény 2400 W
  • Gőzölés akár 450 g / perc sebességgel
  • Turbó funkció
  • Víztartály 2 literes kapacitással
  • Gazdaságos üzemmód ECO
  • Elegáns design finom, fehér és szürke árnyalattal
  • Automatikus kikapcsolás
  • Gyors melegítés
  • EasyLock rendszer
  • Egyszerű kábeltároló

Egyedi zafír vasalási terület

Az egyedülálló zafír tálca 4 réteg speciális anyagból készül, legfeljebb 4-szer keményebb, mint a rozsdamentes acél, és tökéletes csúszást és tartósságot biztosít vasalás közben. Ezért a ruháidat a lehető legrövidebb idő alatt kell vasaltatni.


Könnyen kezelhető

Ha gyakran többféle textilanyagot vasaltál meg, akkor elégedett lesz azzal, hogy a Braun gőzfejlesztőnek nem kell többé meghatároznia a szövet hőmérsékletét és típusát. A generátornak csak egy hőmérséklete és gőzbeállítása van. Az okos iCare technológiának köszönhetően a vas mindenféle szövethez alkalmazkodik, és a legszebb vászon mindig tökéletesen védett.


Magasnyomás és gőz

A legfeljebb 7,5 bar magas nyomása segít a gőznek, hogy tökéletesen behatoljon a szövet belsejébe, megkönnyítve ezáltal a vasalást, és az erőfeszítésed felére csökken. A rendkívül erős, 450 g / perc gőzzel még a legnehezebb ráncok is képesek kezelni, és néhány pillanat alatt tökéletesen kiegyenlítik.


A ruhák biztonságban maradnak

Az intelligens iCare technológia védi a ruházatát azáltal, hogy a megfelelő hőmérsékletet határozza meg egy adott szövethez, finomtól durvaig. Ez lehetővé teszi, hogy a vasat anélkül hagyja felügyelet nélkül, hogy a szövetet égesse. Tehát nem kell aggódnia, hogy megsemmisül a figyelmetlenség pillanatában.


Intuitív működés

A végső használhatóság érdekében a BRAUN IS 7055 gőzfejlesztő intuitív digitális kijelzővel rendelkezik, hogy tökéletes képet kapjon a vasalási folyamatról. Nyomja meg az ECO gombot a gazdaságos üzemmódba való váltáshoz, ami ideális a finom szövetek vasalásához. Turbó üzemmódban a vasalófelületet 190 ° C-ra melegítik a legnehezebb ráncok eltávolítása érdekében.


Nincs több nedves folt

Az anti-csepegtető rendszer megakadályozza a víz csöpögését a vasalás során, felgyorsítva az egész folyamatot, mivel nem zavarja, hogy a vasalótalpból vizet szivárogjon, amely átitatja a ruhákat és nedves foltokat hoz létre rajta.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 125 g/perc
Gőzlövet 450 g/perc
Vasalótalp anyaga Alumínium

Szín

Szín Fehér
Kód:  EAD2060o
Termékszám:  41006210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10