Oldal frissítése

Braun IS 5042

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun IS 5042

Kifogástalan vasalás tökéletes eredményekkel

A Braun legerősebb gőzállomása kivételesen magas gőznyomást és gőzkibocsátás kínál, hogy a legproblémásabb anyagokhoz és ruhadarabokhoz is tökéletesen érhessen el vasalás közben. A Braun IS 5042 kompakt méretekkel rendelkezik, így könnyű a tárolása és a szállítása. Ezenkívül felszerelték az intelligens iCare technológiával, amely automatikusan beállítja a megfelelő hőmérsékletet a különböző szövet típusok számára, ezért nem fenyeget annak a veszélye, hogy megégetné azokat.


A Braun IS 5042 gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül erőteljes gőznyomás
  • Kompakt méretek a könnyű tárolásért
  • LED kijelző
  • Akár 340 g/perc gőzkibocsátás
  • Környezetbarát Eco mód (80 g/perc gőzkibocsátás)
  • 2400 W-os teljesítményfelvétel
  • Precíziós gőzlökettel a vasaló csúcsán
  • Automatikus kikapcsolás
  • Csapvízzel is használható
  • Progresszív iCare technológia
  • 3D BackGlide vasalótalp
  • Kivehető 1,4 literes víztartály

Magas gőzkibocsátás

Magas gőzkibocsátás

Teljesen mindegy mennyire ráncosak és göröngyösek a ruháid mosás után, a CareStyle gőztermelő sokkal gyorsabban megszűnteti őket, mint gondolnád. Kétszer akkora a gőzkibocsátása, mint egy hagyományos gőzölős vasalónak.

Kompakt kivitel

Kompakt méretek

A Braun gőzállomás kompaktsága az egyszerű, azonnal, bekattanó rendszerben rejlik, amely megkönnyíti a tárolását és a szállítását.

Snadné a rychlé žehlení

Soha nem volt még egyszerűbb a vasalás

Most még könnyebb lesz a vasalás, mint valaha! Hatékony és kiváló eredményeket érhetsz el minimális erőfeszítés mellett, legyen szó rendszeres vasalásról vagy alkalmankénti használatról.


Systém CalcClean

Egyszerű tisztítás

A CalcClean rendszer figyelmeztet a felhalmozódó vízkő lerakódásra, miközben megkönnyíti és kényelmessé teszi a takarítás folyamatát. Nyisd ki a víztartályt, töltsd fel, rázd fel, majd nyomd meg a gombját a kezelőpanelen. 

Magas gőznyomás

Magas gőznyomás

Magas nyomásának köszönhetően a gőz behatolhat az anyagok legmélyére, így biztosítva a gondtalan vasalás élményét. Még a legmakacsabb gyűrődések sem foghatnak ki rajta, mert azokkal is elbánik egy nagy adag, precízen célzott gőzlöket segítségével, így felére csökkenti az erőfeszítéseidet vasalás közben.

Inteligentní technologie iCare

Intelligens technológia

Az intelligens iCare technológia normál üzemmódban és az Eco mód védi a ruházatodat azzal, hogy automatikusan a megfelelő hőmérséklet állítja be, annak anyagától függetlenül. Ebbe természetesen besorolhatóak a legproblémásabbak is. Ez azt jelenti, hogy nem kell többé várnod vagy keresgetned az ideális beállítást. 


3D žehlicí plocha

Kiváló csúszás

A szabadalmaztatott, lekerekített 3D-s vasalófelület kissé felemelt élekkel garantálja a 360 fokos csúszást, és a gyorsabb és hatékonyabb vasalást. Soha többé nem fog megakasztani a vasalásban egy kósza gomb, zseb vagy cipzár, és nem kell állandóan állítgatni a vasalót.

Úspora energie

Eco mód

Élvezze az alacsonyabb energiafogyasztást egyetlen gomb megnyomásával. Ha kevesebb gőzre van szükséged, például gyapjú vagy szintetikus anyagok vasalásához, akkor elegendő csak megnyomnod az Öko gombot. Több mint 30% energiát takaríthatsz meg kiváló eredmények mellett.

Gyors melegítés

Gyors felmelegedés

A gőzállomás kevesebb, mint 2 perc alatt felmelegszik, így néhány pillanat alatt készen áll a vasaláshoz. A nagyobb biztonság érdekében a készülék rendelkezik egy automatikus kikapcsolás funkcióval, amely 10 perc inaktivitás után aktiválódik a kikapcsoló gomb megnyomása nélkül.


Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 120 g/perc
Gőzlövet 340 g/perc
Vasalótalp anyaga Alumínium

Szín

Szín Fehér
Kód:  BRAPARG01
Termékszám:  BRAUN IS 5042
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15